Impresii de lectura

Am observat cu bucurie că deşi traiul nostru zilnic de multe ori e plin de griji şi probleme, dragostea pentru cărţi nu a dispărut şi că oricât de greu ne-ar fi, mulţi dintre noi ne regăsim momentele de linişte în lectura unei cărţi, fie ea în format clasic, pe hârtie, fie în format electronic.

Comentariile pe care voi le-aţi lăsat cu diferite ocazii m-au inspirat să îţi fac următoarea propunere-invitaţie, ţie, cititorule care îmi treci pragul virtual al blogului.

Povesteşte-ne ce ai mai citit! 🙂

Nu contează cine eşti, nu contează dacă ai sau nu ai un blog, nu contează dacă ai mai scris până acum sau dacă ai talent la scris, nu contează nici ce gen de carte preferi, dacă o citeşti în format clasic sau electronic sau dacă e scrisa în limba romana sau nu. Important este să îţi placă să citeşti!

Si daca tot iti place sa citesti de ce sa nu impartasesti si cu ceilalti un pic din bucuria pe care ti-a oferit-o lectura unei carti? E suficient sa faci o recenzie in care sa povestesti despre subiectul cartii, despre ce ti-a placut sau din contra, ce te-a dezamagit atunci cand ai citit-o si sa iti doresti sa o publici, ca sa afle si ceilalti mai multe amanunte despre carte.

Mi-am imaginat un spatiu virtual unde sa puteti gasi la un loc informatii despre continutul diferitelor cartilor. Un loc unde oricine doreste poate sa scrie propriile impresii de lectura. Un loc in care cartea sa fie subiectul principal.

Asa ca o sa deschid astazi o noua rubrica pe blog numita “Impresii de lectura“, rubrica la care esti si tu invitat sa participi.

Te invit deci intr-un coltisor din spatiul virtual al blogului meu pentru a publica si a ne impartasi si noua ceea ce ai citit si ti s-a parut interesant.

Daca esti interesat de aceasta propunere, trebuie doar sa iei legatura cu mine pe mail la adresa trecuta la pagina Contact.

Deci, ce zici, ne povesteşti şi nouă despre cartea sau cărţile preferate ?

update:

La această rubrică şi-au adus până acum contribuţia:

Traian cu recenzia cărţii: “De câti prieteni ai nevoie”, scrisă de Robin Dunbar

Alina cu recenzia cartii: “Suleyman Magnificul si Sultana Hurem” scrisa de Isaure de Saint Pierre

Iuliana cu recenzia cărţii “Jurnal 2003-2008” scrisă de Oana Pellea

Luminiţa cu recenzia cărţilor “Conversaţii cu Dumnezeu” scrisă de Neal Donald Walch şi  “Oracolul din Stambul” scrisă de Michael David Lukas

Antoaneta cu recenzia cărţii “Christine Falls – dosarul unei morti suspecte“, scrisă de Benjamin Black

Andra cu recenzia cărţii “De ce se imblonavesc oamenii?“, scrisă de D. Leader si D. Corfield

Raluca cu recenzia cărţii “Amy pleacă în luna de miere“, scrisă de Julia Llewellyn

Cătălina cu recenzia cărţii “Prinţul din negură” scrisă de Carlos Ruiz Zafon

Advertisements

One thought on “Impresii de lectura

  1. Desigur, cred ca sunt prima? 🙂
    Ultima carte citita este “Printul din negura” de Carlos Ruiz Zafon. Nu este prima de acest autor, am mai citit “Jocul ingerului” (El huego del angel) si “Umbra vantului” (La sombra del viento, pare-mi-se). Zafon mi-a placut de la inceput pentru misterul usor si sigur integrat in atmosfera romanului.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s