Guest posts

1. Ioana Balaban, este psiholog şi pedagog de profesie, lucrează ca educatoare la gradinita “O lume minunata” din Braşov, momentan este autodidactă în ceea ce priveşte metoda Montessori, citeşte şi aplică această metodă la clasă, şi scrie pe blogul personal.

Aici a scris:

Ce este metoda de învăţământ Montessori

8 sfaturi pentru a avea o relaţie mai bună cu copilul tău

2. Laura Olaru esteo mămică din Bucureşti, care a dorit să ne împărtăşească o parte din experienţa ei în tratarea astmului bronşic al fetiţei sale cu ajutorul homeopatiei. 

Aici a scris:

Mami, eu de ce nu mai racesc?

3. Liana Nicolae este mămica unor copii de acum mari – au 15 şi 22 de ani – care a avut bucuria şi şansa să cunoască din vreme principiile unei pedagogii simple, dar totodată profunde şi eficiente – pedagogia Waldorf

Aici a scris:

De ce să alegi pentru copilul tău pedagogia Waldorf

4. Barbu Simona-Alexandra, este  profesor pentru invatamantul prescolar si absolventa a masteratului ”Didactica limbii engleze”, profesează in prezent ca educatoare la o gradinita de stat din localitatea Dragasani. Inarmată cu multa rabdare si pricepere, incerca sa le îndrume “fluturasilor” ei primii pasi in viata, prin foarte multe activitati educative, pe care le puteti urmări pe site-ul personal: “gradinita fluturasilor talentati

Aici a scris:

Stimularea creativitatii la copilul prescolar

5. Andrea Sandu, este un parinte cu pregatire economica (studii universitare) si nu pedagogică dar este un autodidact caruia ii place sa se instruiasca inn legatura cu tot ceea ce o pasioneaza (invata si ea pian odata cu copilul ei, de exemplu). Mai multe despre ea puteti afla de pe blogul personal.

aici a scris Homeschooling sau educatia de acasa – mic ghid

6 thoughts on “Guest posts

  1. Angela,multumesc pentru ca m-ai atentionat.
   Acel buton pana mai ieri era activ dar cum iti spuneam, de cateva zile cei de la wordpress au modificat ceva in setari si eu nu am observat ca butonul nu mai e activ.Acum l-am activat iar, conform ultimelor modificari wordpress.
   Multumesc inca odata 🙂

   Like

 1. Children’s tooth development begins while the baby is in the womb. Teething usually occurs between the ages of six and nine months. Children usually have their full set of 20 primary teeth (milk teeth, baby teeth or deciduous teeth) by the age of three years. At about the age of six years, the first permanent teeth erupt (push through the gum).

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.