Stickere decorative pentru educatia copilului tau

In domeniul decoratiunilor interioare au aparut de ceva vreme niste ”minuni lipicioase”. Un perete varuit simplu, intr-o culoare oarecare, poate deveni unic prin aplicarea pe el a unui „afis” autocolant, numit sticker.

Exista atat de multe variante incat avand doua case identice, gusturile si imaginatia proprietarilor le pot face complet diferite. Exista stickere pentru camera de zi, precum si stickere pentru dormitor. Exista de asemenea si stickere pentru camera copiilor, pentru ca nici acestia nu puteau fi uitati.

sticker decorativ crengute

Exista stickere care „dau” pe intinderea peretelui doar cateva dungi ce reprezinta un desen stilizat, dar exista si stickere care redau imagini frumoase, cum ar fi niste peisaje din natura.

Exista de asemenea stickere decorative cu personaje din povesti sau din desenele animate. Si cine mai stie cate or mai fi despre care nu stiu eu inca si cate or sa mai apara… in functie de filmele care vor avea succes in viitor…

Eu am un baietel care este deja scolar si m-am gandit sa-i amenajez camera lui. Pe langa cele trebuincioase unui elev, cum ar fi birou, scaun, rafturi pentru carti, m-am gandit ca decorarea unuia dintre pereti cu un sticker frumos ar fi o idee buna. Dar este destul de dificil sa alegi din multitudinea de imagini, care mai de care mai ochioasa si desigur potrivita varstei unui baietel. Ce sa aleg? Care personaj din desenele animate ar fi mai potrivit? Greu de raspuns, pentru ca saptamana de saptamana si luna de luna are alte preferinte.

O camera odata varuita este pentru un oarecare numar de ani, depinzand si de abilitatile copilului pentru pictura murala. Dar cum deja a mai crescut si intelege ca pictura trebuie facuta doar in anumite spatii (tabla, bloc sau caiet de desen), se pare ca peretii vor ramane oarecum intacti mai mult timp. Si totusi ce sa alegi ca sa nu se demodeze, sau care sa aiba si un efect educativ asupra creierasului lui dornic sa afle?harta lumii sticker imprimat

Cand am scris acest articol hotararea mea era deja luata, dar prin aceste intrebari am vrut doar sa va provoc. Ei bine, nu o sa va vina sa credeti, dar eu am ales nici mai mult nici mai putin decat o harta a lumii pe post de sticker.

Da, un sticker harta a lumii am considerat ca este ceva ce nu se demodeaza si nu trebuie sa lipseasca din camera in care un elev, fie el si micut, isi petrece mare parte a timpului pentru studiu si joaca.

O harta a lumii pe perete iti aduce mereu aminte de locul nostru pe Pamant, de alcatuirea acestuia, de tari, rauri, mari si oceane, munti si campii, de toate cate sunt aici, in lumea noastra. In cazul acestui sticker care mi-a placut enorm, harta lumii cuprinde doar tarile, divers colorate.

Bineinteles ca exista si marile si oceanele, dar nefiind o harta fizica, formele de relief nu sunt reprezentate. Nici nu e nevoie, pentru ca un copil la varsta scolii primare este cel mai mult interesat de tari. Mai ales de cand a fost Campionatul European de Fotbal (din vara lui 2016), baiatul meu deja stie o multime de tari, iar acum, dupa ce o sa-i pun si harta pe perete, va putea vedea si unde se afla acestea.

Voi ce parere aveti, am ales bine?

 

2 thoughts on “Stickere decorative pentru educatia copilului tau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s