Fii econom, cauta o farmacie ieftina online!

Fii econom, cauta o farmacie ieftina online!

Chiar daca traim de ceva vreme in (noul) capitalism, beneficiile nu i le-am prea simtit pe deplin pana acum. Au fost si ani de nesfarsita tranzitie, au fost si ani in care interesele ascunse ale unora au fost protejate in detrimentul cetatenilor. Dar incet incet, concurenta si libera circulatie a marfurilor au patruns in fiecare sector de activitate.

Domeniul farmaceutic a fost pana nu demult ocolit parca de ceea ce inseamna concurenta reala, dar iata ca in sfarsit se pot vedea si aici efectele acestei necesitati economice a societatii.farmacie ieftina online

Pana cu ceva ani in urma medicamentele erau de multe ori nejustificat de scumpe, comparativ nu doar cu puterea noastra de cumparare, ci si comparativ cu preturile din alte tari. Si toate acestea din lipsa unei concurente reale. Dar ce bine ca acum exista concurenta, pentru ca sa ai de unde alege. Deja se poate observa o concurenta intre farmaciile clasice, cu preturi, promotii si oferte ce urmaresc sa fidelizeze clientii.

Im plus, internetul a permis dezvoltarea si a altui tip de comert. Cel online, facilitat si de multiplicarea metodelor de plata. Si cum domeniul farmaceutic nu putea sa lipseasca de aici, daca vrei poti gasi usor si o farmacie ieftina online, cum este medik-on.ro, de unde sa poti cumpara ceea ce doresti la preturi decente.

Desigur ca exista si medicamente pe care nu le poti cumpara online, acestea fiind cele care se elibereaza doar pe baza de reteta de la medic si doar in farmaciile clasice, dar foarte multe alte medicamente le poti cumpara folosind internetul.

Si pentru ca tot veni vorba de medic, sfatul pe care ti-l dau este ca intotdeauna sa intrebi un medic inainte de a lua medicamente. Exista deja o problema la nivel mondial, despre care am auzit recent si la noi prin intermediul unei campanii care promoveaza renuntarea pe cat posibil la antibiotice.

Tocmai consumul exagerat al acestora a condus la dezvoltarea microbilor foarte rezistenti la antibiotice, microbi care provoaca boli care sunt din ce in ce mai greu de tratat.  Este adevarat ca si unii medici sunt foarte usor dispusi sa recomande antibiotice, dar ideile si mentalitatile se mai schimba, uneori de voie, alteori de nevoie.

Deci dupa ce ai recomandarea si sfatul unui medic, foloseste internetul ca sa cumperi medicamente mai ieftine, uneori cu mult mai ieftine decat cele pe care le poti gasi pe rafturile farmaciilor din orasul/satul tau.

Eu am cumparat de multe ori online tot felul de produse, in special electrocasnice, dar de la o vreme am inceput sa cumpar cu mare incredere si medicamente, mai ales ca am facut de fiecare data si economii substantiale.

Pe langa medicamente exista tot felul de alte produse intr-o farmacie online. Poti sa cumperi vitamine si suplimente alimentare, produse naturiste, produse cosmetice si pentru ingrijire corporala, produse pentru ingrijirea celor mici, a copiilor si bebelusilor, jucarii chiar si cate si mai cate.

Iata de ce iti recomand sa planifici bine achizitionarea medicamentelor si a altor produse, pentru ca sa poti sa platesti o singura data pachetul care contine ceea ce iti trebuie. Chiar platind si costul transportului, vei vedea ca este mult mai ieftin daca o sa cumperi online.

Iar despre plata ce sa iti mai spun? Este usor de facut. Chiar daca nu esti dispus sa folosesti cardul si sa platesti online, sau esti circumspect(a), poti sa platesti si cu bani lichizi la sosirea coletului. Pur si simplu dai banii curierului care iti aduce pachetul acasa. Simplu, comod, practic si cu economie in buget.

Tu de unde cumperi medicamente/suplimente naturiste? Apelezi la o farmacie ieftina online?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s