O poveste de succes cu lenjerie sexy

baby doll albEra prin 1977 în Statele Unite ale Americii când un bărbat cu numele Roy Raymond a vrut să cumpere nişte lenjerie intimă, ca să facă soţiei sale un frumos cadou. Nu era într-o ţară închistată în mentalităţile Evului Mediu, nu era într-una musulmană sau comunistă, ci chiar în inima democraţiei occidentale. Această experienţă însă l-a marcat profund, pentru că felul în care a fost tratat la raionul specific dintr-un supermarket l-a făcut să se simtă puţin spus ruşinat, ci mai degrabă ca un infractor sau ca un obsedat sexual.

Şi asta pentru că a vrut să cumpere ceva ce fiecare dintre noi (sau aproape fiecare!?) poartă zilnic, ceva ce ar trebui să ne ofere confort şi ceva ce este cât se poate de normal şi de firesc. Şi eu îmi amintesc că intr-o carte despre bunele maniere, am citit cu foarte mulţi ani în urmă, că în nici un caz nu trebuie să faci cadou cuiva piese de lenjerie intimă.

Ei bine, această neplăcută experienţă l-a inspirat pe Roy să deschidă un magazin în care să vândă lenjerie obişnuită sau chiar lenjerie sexy şi în care bărbaţii să fie trataţi frumos şi să se simtă importanţi atunci când vor să cumpere ceva deosebit pentru soţiile, logodnicele, prietenele sau… amantele lor. Compania a primit numele de Victoria’s Secret şi este astăzi una dintre cele mai mari din lume, dacă nu chiar cea mai mare din acest domeniu. Succesul primului magazin a fost urmat şi de succesul următoarelor magazine. La un moment dat Roy a vândut afacerea, care a fost preluată de alţi investitori, iar prin 1990 era deja cea mai mare companie de profil din SUA, cu o cifră de afaceri de… peste un miliard de dolari.lenjerie intima neagra

Modul de abordare al clientului a fost modificat şi după preluarea de la Roy Raymond firma s-a adresat tuturor, nu numai bărbaţilor timizi. Şi chiar dacă femeile sunt totuşi cele care cumpără cel mai mult, bărbaţii rămân clienţi fideli, mai ales că în fiecare an catalogul cu produse se vinde cu câţiva dolari şi aduce venituri uriaşe.

Eu am căutat şi la noi lenjerie Valentine’s Day şi am găsit un site absolut încântător din punct de vedere grafic, dar desigur şi al ofertei de produse. Puteţi să-l recomandați soţilor, logodnicilor sau prietenilor ca să vă cumpere un frumos cadou acum, de Valentine’s Day. Sau de ce nu, poate vreți voi să îi surprindeți pe ei purtand o lenjerie sexy duminică seara.

Eu deja am văzut câteva seturi babydoll care m-au pus pe gânduri. Şi cum subiectul discuţiei de azi ne duce cu gândul la apropiata sărbătoare a iubirii, am ales să vă recomand concret, din multitudinea de produse de pe site, acest babydoll din imaginea de mai jos.

babydoll rosu

Este un babydoll de culoare roșie, culoarea iubirii precum știm cu toții, cu chilot tanga, confecționat din voal fin cu detalii din satin sub formă de fundiță în partea de sus a sutienului. Îl găsiți acum în magazin la un preț redus cu 10%.

De fapt, toate pozele din acest articol sunt luate cu împrumut de pe site-ul magazinului online Just4Girls pentru a vă arăta cât de elegante și sexy sunt aceste lenjerii intime de genul babydoll. Evident găsiți multe alte modele, pe gusturile voastre. Eu am făcut recomandarea evident, în funcţie de ce preferinţe am eu.

Mi-ar plăcea, totuși, să-mi lăsați în comentarii și părerea voastră după ce răsfoiți site-ul magazinului virtual, pentru că sunt curioasă ce alt fel de modele preferați. E într-un fel și un mod de a ne cunoaște mai bine și de a reuși să scriu articole pentru pentru gusturile voastre.

Happy Valentine’s Day! 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s