Seminar ”Educatia viitorului” organizat de ”Puterea Parintilor”

educatia viitorului
Dragii mei, am o veste bună pentru voi, sau mai bine spus pentru o parte dintre voi, cei care sunteți părinți și locuitți în București.
Luna aceasta (decembrie 2015), pe data de 17, de la ora 18:30, Adriana Mitu, despre care v-am mai vorbit aici, dorește să ajute 3 familii cu posibilități financiare limitate, să aibă sărbători liniștite și un început de 2016 fără griji.
Așa că s-a gândit să organizeze un eveniment sub forma unui seminar de parenting, aproape gratuit, care are dublu rol. Pe de o parte le oferă participanților informații interesante despre educația viitorului (nevoile emoționale ale copilului, cum să crești un copil inteligent emoțional, educația financiară sănătoasă pentru copii, cum să-l ajuți pe copil să învețe mai ușor, cooperare și competitivitate sănătoasă) si in același timp cei ce participă (părinți, bunici, cadre didactice și orice persoană care lucrează cu copiii) pot beneficia de aceste informații aducând pachete de alimente greu perisabile, pentru aceste familii.

La eveniment vor participa 3 invitați speciali, fiecare discutând despre o temă ce completează conceptul de educație a viitorului:
  • Ana Bâtcă despre educația financiară pentru copii
  • Alexandru Bordea despre cum să-l ajuți pe copil să învețe mai ușor
  • Ana Zidărescu despre cooperare și competitivitate sănătoasă
Scopul organizării acestui eveniment este, cum spuneam mai sus, acela de a ajuta trei familii să aibă sărbători fără griji, asigurându-le alimentele de bază pentru primele luni ale noului an.
Cine sunt aceste persoana, precum si alte detalii despre locul, ora si modalitatea prin care poti participa la acest eveniment poti afla cu un singur click AICI sau pe Facebook, adica AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s