Recomandari de carti pentru mamici si un concurs

cartea bebelusului

A fi mamă e o bucurie care vine la pachet cu griji și multe întrebari referitoare la creșterea copilului 🙂 Așa că multe dintre noi căutam, evident, răspunsuri fie la cei mai bătrâni, fie pe diferite site-uri de specialitate de pe net, fie citind cărți din domeniu.

Tocmai am primit zilele trecute pe mail un top al celor mai utile cărti pentru proaspete și viitoare mamici, un top pe care îl puteți și voi găsi dând click aici.

L-am rasfoit și eu și am găsit cărti interesante care cred ca ar putea ajuta mamicile în devenire sau cele proaspăt devenite, cu informații despre sarcină și creșterea copilului mic. Sunt recomandări chiar și pentru … tătici. Da, și tăticii ar trebui să se implice în creșterea copilului. De ce nu?! 🙂

Recunosc că eu nu le-am citit dar vi le recomand totuși, și, în funcție de dorintele sau necesitățile voastre puteți să selectați ce aveți nevoie din acel top.

Și mai mult decât atât, am și o mică supriză pentru voi. Începând de astăzi și până lunea viitoare, împreună cu libraria virtuală Librex, dăm startul unui concurs care se adresează viitoarelor și proaspetelor mămici.

Un concurs simplu, cu un premiu frumos: ”Cartea bebelușului” care este de fapt un album cartonat ce istorisește povestea bebelușului tău de la naștere până la vârsta de un an. Povestea nu este deja scrisă ci se va scrie chiar de voi doi, tu și el pe măsură ce crește, completând periodic albumul.

Paginile acesteia ”sunt dedicate zilei de naștere a copilașului, familiei lui și arborelui genealogic, trăsăturilor feței, botezului, băițelor, primelor mese, vizitelor la medic, primelor lucruri importante (primii pași, primele cuvinte, etc.), primelor vacanțe și sarbători, celor mai hazlii lucruri pe care bebelușul le-a făcut”.

La fiecare pagină se găsesc locuri speciale pentru pus la păstrare fotografii precum și pentru o șuviță de păr, pentru brățărica primită la spital sau chiar pentru amprentele piciorușelor și mânuțelor celui mic.

Aceasta carte-album este potrivită atât băiețeilor, cât și fetițelor.

Condițiile de înscriere:

Pentru a putea intra în posesia cărții trebuie să:

 1. devii fan al paginilor Librex (click aici) și Lecturi de mămică (click aici)
 2. distribui această postare (ai butoane de share mai jos)
 3. lași un comentariu la aceasta postare în care să ne spui ce carte crezi că ti-a fost de ajutor pe perioada sarcinii sau atunci cand ai devenit mămică și, evident, să ne spui numele cu care ai dat share pe rețelele sociale.

Alte mentiuni:

 • orice comentariu lăsat pe Facebook nu se va lua în considerare pentru înscrierea la concurs!
 • neîndeplinirea tuturor celor 3 condiţii de mai sus atrage dupa sine eliminarea din concurs.
 • concursul se desfăşoară în perioada 26.11.2015 – 05.12.2015 ora 24,00.
 • tragerea la sorţi a numelui câştigător se va efectua cu ajutorul random.org şi acesta va fi anunţat pe data de 06 decembrie 2015 pe blog, cu update la aceasta postare şi pe pagina de Facebook a blogului.
 • premiile se vor trimite, de către sponsor, doar pe teritoriul Romaniei. Dacă vă aflaţi în afara ţării şi aţi câştigat, sunteţi rugaţi să furnizaţi o adresă din Romania, pentru a intra în posesia premiilor.

Succes!

Update – concursul s-a terminat

Lista celor inscris o gasiti mai jos:

1. Adin
2. Simona
3. Hutiu Bibire Alexandra
4. Laura
5. Preda Claudia Gabriela
6. Iuliana
7. Elena
8. Sanda Miu

Castigatorul concursului este numarul 3 adica Alexandra.castigator concurs librex

Felicitari, draga mea! Te astept sa imi trimiti pe privat adresa de expeditie 🙂

Advertisements

10 thoughts on “Recomandari de carti pentru mamici si un concurs

 1. M.a ajutat si ma ajuta mult….cartea ( Puterea parintilor)-Succesul copilului tau depinde de tine, de Adriana Mitu. Numele de fb,cu care am dat share e Adin Adin.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s