Hai la Istanbul, cu putin noroc

istanbulDe când am blogul m-am străduit să scriu cât mai multe articole interesante, care nu doar să atragă cititiorii, dar dacă se poate să-i şi înveţe câte ceva, să le facă viaţa mai bună. Şi eu la rândul meu mă străduiesc să învăţ cât mai multe din articolele pe care le citesc de pe alte bloguri sau din reviste. Atunci când am avut ocazia, când am primit sprijinul sponsorilor, am organizat şi concursuri cu premii pentru cititorii fideli, la fel cum la rândul meu am participat la alte concursuri organizate de cei activi pe internet. Astăzi nu vă voi prezenta un nou concurs organizat de mine, ci unul organizat de o firmă mare, care activează cu succes în domeniul turismului şi al vânzării de bilete de avion. Şi cum doar “cine joacă poate câştiga”, te invit astăzi sa te înscrii la un concurs organizat de data asta în alta parte. Aşa că participă şi câştigă un city break la Istanbul, pentru că este destul de simplu. Cum? Căstigând concursul organizat de Aerolines.

Aerolines este un nume cunoscut celor care călătoresc, pentru că de aici îşi pot procura bilete de avion la preţuri corecte, de multe ori la oferte speciale, către cele mai diverse destinaţii din lume. Aşa că atunci când trebuie sa rezervi bilete de avion ieftine, nu uita de Aerolines, care te poate ajuta. De data aceasta ei organizează un concurs care este pentru toţi cei ce doresc să participe. Este foarte uşor de participat, iar premiile sunt mai mult decât atrăgătoare. Şi nici măcar nu trebuie să cumpăraţi bilete de avion de la ei…

Eu atunci când am organizat concursuri, am oferit premii după posibilităţile mele şi după ceea ce mi-a oferit sponsorul, premii atractive, dar de ce să nu recunosc, destul de modeste ca valoare. Acum însă este vorba de premii substanţiale, fiind vorba de un „nume greu” în domeniul călătoriilor (sau voiajului) cu avionul. Premiul cel mare este nici mai mult nici mai puţin decât un city break la Istanbul! Veţi avea drumul şi cazarea asigurate.

Şi cum orice concurs serios trebuie organizat în cele mai mici detalii şi acesta are un regulament care trebuie citit, înţeles şi respectat, regulament care  face ca toţi participanţii să aibă şansele lor oneste. Cum anume puteţi avea mai multe şanse de câştig? Intraţi, aflaţi înscrieţi-vă şi participaţi! Eu m-am înscris deja!

În încheiere vă mai pot spune că nu este atât de scump să călătoriţi peste tot în lume, mai ales dacă sunteţi perseverent şi urmăriţi promoţiile şi oportunităţile care apar.

Succes la concurs si vacanta placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s