Apisan Forte cu miere si polen

apisan forteAstazi o să va scriu câteva cuvinte despre … Apisan Forte, un supliment naturist cu miere si polen, produs pe care eu îl consider potrivit pentru cel mic dar şi pentru noi, adulţii din casă. Nu este un review propriu-zis al produsului ci doar o părere personală despre el scrisă într-un articol care parte din seria articolelor despre produsele naturiste, începută săptămâna trecută, pe care le recomand sau pe care le-aş încerca/recomanda în urma documentării.

Nu cred că am apucat să vă spun că în iarna am avut probleme cu imunitatea celui mic. Era clar, totuşi, că aşa va fi, dat fiind faptul că a fost primul an de mers la grădiniţă. Cred că orice părinte ştie deja ce înseamnă asta. Răceli, febră, tuse, scăderea imunităţii, sunt la ordinea zilei. Normal, la urma urmei, pentru că acesta îşi dezvoltă în această perioadă sistemul imunitar.

La noi însă a fost o problema în plus, o anemie feriprivă pe care am depistat-o în urma unor analize făcute în primăvară după ce ne-am luptat cu acel virus care a circulat la acea vreme. Am avut noroc şi nu au fost complicaţii aşa că am scăpat fără antibiotice însă ne-am ales cu un tratament pe trei luni cel puţin, cu fier. Tratament benefic pentru că sistemul imunitar al băieţelului meu a devenit mai puternic, a trecut peste alte episoade/tentative de răceală mult mai uşor, aproape neobservat şi a început să mănânce mai bine. Ei, tot cu mofturi, dar mai bine.

Acum am terminat tratamentul cu fier şi încerc să mă orientez la un tratament de susţinere a sistemului imunitar prin administrarea de suplimente nutritive care să facă acest lucru.

Şi m-am oprit la Apisan Forte, un produs ce conţine polen şi miere vie şi pe care, va spun de la început , nu l-am testat dar îl consider potrivit pentru problema mea, sau a lui, mai bine spus.

Ce m-a convins la acest produs, printre altele, a fost faptul că este un supliment nutritiv complex preparat din produse apicole de calitate şi netratate termic, care este recomandat atât copiilor cât şi adulţilor. La copii este recomandat pentru că ajută la dezvoltarea acestora în perioadele de creştere, este antioxidant, creşte pofta de mancare (la mofturile pe care le face cand vede legume, cel puţin, e, deci, perfect), stimulează creşterea imunităţii şi stimulează energetic creierul în perioade critice (adică atunci când acesta este supus procesului învăţării).

Este practic o “hrană funcţionala vie” aşa cum îl numeşte şi Academician Doctor în Farmacie, Octavian Bujor în cartea sa, “Fitoterapie tradiţională şi modernă” şi este un bun preparat eubiotic care menţine echilibrul normal al florei intestinale iar în caz de tranzit intestinal încetinit (problemă pe care cel mic o are de când am administrat fierul), are rolul de laxativ blând.

Apisan Forte este bun şi pentru adulţi dar nu o sa ma apuc eu acum să vă scriu despre toate proprietăţile acestui supliment alimentar nutritiv. Cred că, la urma urmei, doar faptul că este o combinaţie de miere crudă şi polen îl recomandă de la sine. De asemenea trebuie menţionate şi cele 4 medalii de aur şi cupe obţinute de Apisan Forte la Saloane internaţionale de inventică.

Rămâne să îl testez în perioada urmatoare şi să revin cu un update în ce priveşte rezultatele obţinute. Între timp, aş fi curioasă, şi mi-ar fi de mare ajutor să ştiu dacă aţi folosit Apisan Forte pentru întărirea imunităţii la copii sau pentru altceva şi dacă aţi fost mulţumiţi de acesta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s