Tratament pentru artroza

ormusAm aflat cu ceva vreme în urmă de conceptul Ormus despre care am şi scris de altfel. Nu aş fi revenit dacă nu aş fi participat recent la o discuţie despre o boala absolut supărătoare, care afectează majoritatea oamenilor în vârstă şi anume artroza. Ceea ce este surprinzător este că, deşi este foarte deranjantă şi conduce la o scădere a calităţii vieţii celor afectaţi, de multe ori este privită cu superficialitate, ca un rău firesc.Chiar există în popor o vorbă care spune că dacă după şaizeci de ani te trezeşti dimineaţa şi nu te doare nimic, înseamnă că eşti mort! Ei bine, asta e o prostie. Firesc este să te simţi bine şi să nu te doară nimic. De aceea putem încerca un tratament artroza Ormus, tratament care şi-a dovedit eficacitatea. Mai ales că acum dacă veţi comanda de pe site, veţi beneficia de reduceri de 15% şi de o carte gratis, oferită ca bonus. Dar în general, oferte apar tot timpul.

Artroza este o boală degenerativă a articulaţiilor care afectează mai mult de jumătate din persoanele în vârstă de peste şaizeci şi cinci de ani. Statisticile arată că în special femeile sunt cele care suferă de artroză şi coxartroză, deoarece trei sferturi dintre pacienţi aparţin sexului delicat. Îngrijorător este faptul că la nivel mondial, nu numai la noi, tendinţele sunt crescătoare, astfel că din ce în ce mai multe persoane ajung să sufere de aceste dureri, uneori insuportabile, ale articulaţiilor.

Cauza o reprezintă degradarea cartilajului umed şi elastic ce îmbracă capetele oaselor, astfel că în lipsa lubrifierii vom avea de  a face, din punct de vedere mecanic în timpul mişcărilor, cu o frecare uscat pe uscat, nu lichid pe lichid ca în cazul funcţionării naturale la omul sănătos. Ca urmare capetele oaselor se rod provocând dureri cumplite. În plus mai apar şi excrescenţe ale oaselor, la fel de dureroase şi deranjante. Persoana afectată simte dureri mari şi la trezirea din somn, când ar trebui de fapt să fie odihnită şi în formă bună.

Dar de ce se ajunge la această stare de fapt? Medicii ne spun că lipsa activităţii fizice regulate, greutatea suplimentară pe care articulaţiile trebuie să o suporte (în cazul supraponderalilor şi obezilor), alimentaţia deficitară în vitamine şi micronutrienţi sunt printre principalele cauze care duc la instalarea artrozei şi coxartrozei (artroza oaselor bazinului), fără ca subiectul să fie epuizat. Dar pentru informaţii suplimentare vă recomand să citiţi şi părerile specialiştilor ca să puteţi decide care sunt cele mai bune căi de prevenire şi tratament a acestei boli sâcâitoare, pentru situaţia în care vă afectează pe voi sau pe cei dragi din familie.

Advertisements

3 thoughts on “Tratament pentru artroza

  1. Interesanta documentare si articolul foarte util. Chiar ma intereseaza pentru ca am in familie “suferinzi”, dar nu am auzit de acest tratament. Multumim, Claudia, voi apropfunda aceasta informatie!

    Like

    1. draga VICKY EU AM ARTROZA GENEALIZATA.IN URMA CITIRII UNUI ARTICOL AM DESCOPERIT CA DURERILE DE LA ARTOZA DISPAR IN TOTALITATE DAR TREBUIE SA AI VOINTA.ALIMENTATIA STA PE PRIMUL LOC.EXCLU.PAINE.CEREALE.SI ABSOLUT NIMIC DE LA ANIMAL/ABSOLUT NIMIC DIN SUPERMARCHET/TOTUL BIOLOGIC SI CAT MAI NATURAL(DE LA TARANI)SI TOTUL ESTE IN REGULA .NICI MACAR O DURERE.SANANATE MULTA.SE SIMTE SCADEREA DURERILOR DIN PRIMA ZI.ATENTIE PE LANGA SALATE ADAUGAM IN ALIMENTATIE.CAJU.MIDGALE.ULEI DE COCOSSEMINTE DE CANEPA,SEMINTE DE IN.SPER SA ITI FIE DE AJUTOR.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s