Concurs cu produse naturiste de la “Fares”

concurs FaresCine e părinte, cine e mamă în special, ştie cât efort înseamnă să creşti un copil. Dar ce mai contează efortul, grijile, greutăţile atunci când ai lângă tine o mână de om, un pui mic şi scump pentru care ţi-ai da şi viaţa? Când îl vezi mic şi neputincios sau  atunci cand ajunge la vârsta la care începe să înţeleagă cum e viaţa pe acest Pământ, când devine curios şi începe să-ţi pună zeci de întrebări de genul… “ce e aia”, “de ce aşa”, “cum se face”, când te îmbrăţişeaza cu drag şi îţi spune pe limba lui peltică “eşti dăgostimea mea”, ai muta şi munţii din loc ca să-l ştii sănătos şi fericit.

Organismul copiilor, până la o anumita vârstă este în continuă transformare şi adaptare la condiţiile de aici, diferite total de cele din pântecul mamei. Aşa că bolile sunt des întâlnite şi normale, până la un punct anume şi asta nu trebuie să ne sperie. Trebuie doar să ne facă puţin mai atenţi la ce alegem pentru a-i întări imunitatea si/sau a-l trata. Şi cu toţii ştim deja că antibioticele, deşi necesare în anumite situaţii limită nu sunt cea mai bună alegere dacă le folosim prea des. De aceea este bine să ne orientăm către medicina naturistă cu remediile ei testate din bătrâni.

Această ideea au avut-o şi cei de la Fares atunci cand au lansat noua gama de remedii naturale „Mami şi bebe” care este alcătuită din:

 • produse adresate celor mici: soluţia Babycalm care calmează crampele şi durerile abdominale, supozitoarele Fitofebril care scad temperatura şi au un efect antiinflamator şi antimicorbian, siropul Biosept, o alternativă naturală pentru tratarea atât de des întâlnitelor infecţii respiratorii
 • produse adresate femeilor însărcinate şi mămicilor care alăptează: Biosept, formul care tratează infecţiile respiratorii, digestive şi uro-genitale si comprimatele Emetofit care combat stările de greaţă şi vărsăturile din timpul sarcinii precum şi răul de mişcare.

Cu siguranţă fiecare dintre noi avem cunoştinţe mămici “în aşteptare” sau părinţi care au copii mici aşa că eu vă aştept să vă înscrieţi în număr cât mai mare pentru ca, în cazul în care câştigaţi să le faceţi o mică surpriză acum de Paşti. Sau, puteţi măcar da de veste despre concurs dând share pe reţelele sociale pentru a se înscriere singuri la concurs.

Premiile

Sunt puse în joc trei premii, fiecare constând din produsele care fac parte din noua gamă de remedii naturale pentru mamici şi copii, “Mami şi bebe”, lansată de curând de către Fares şi despre care v-am vorbit deja mai sus.

Conditiile de inscriere la concurs:

 1. să daţi like la pagina Lecturi de Mamică (adică aici)
 2. să distribuiţi poza de concurs (adică aici)
 3. să lăsaţi, aici pe blog, un comentariu în care să menţionaţi numele contului de Facebook cu care aţi dat public share la poza de concurs, link-ul prin care aţi făcut distribuirea şi să spuneţi ce produse din noua gamă de remedii naturale “Mami şi bebe” de la Fares consideraţi că v-ar fi de folos.

Alte mentiuni:

 • orice comentariu lăsat pe Facebook nu se va lua în considerare pentru înscrierea la concurs
 • neîndeplinirea tuturor celor 3 condiţiide mai sus atrage dupa sine eliminarea din concurs
 • concursul se desfăşoară în perioada 23 martie 2015 -29  martie 2015 ora 24,00
 • tragerea la sorţi a numelui câştigător se va efectua cu ajutorul random.org şi acesta va fi anunţat pe data de 30 martie 2015 pe blog şi pe pagina de Facebook a blogului.
 • premiile se vor trimite prin Poşta Română numai pe teritoriul Romaniei. Dacă vă aflaţi în afara ţării şi aţi câştigat, sunteţi rugaţi să furnizaţi o adresă din Romania, pentru a intra în posesia premiilor. Premiul se livrează de către sponsor.

Acestea fiind spuse, dragii mei, vă aştept să vă înscrieţi în număr cât mai mare la concurs şi vă urez succes!

49 thoughts on “Concurs cu produse naturiste de la “Fares”

 1. Buna,

  super tentante produsele oferite ca premiu! multumim de concurs 🙂
  FB: Adriana Elena Stanescu
  share: https://www.facebook.com/adrianas18/posts/10205941225150549?pnref=story
  pentru fetita mea ma tenteaza siropul Biosept, ca sa ii mai creasca putin imunitatea si sa mai sarim peste desele raceli de sezon (am folosit si Biomicin si am fost foarte multumita de rezultate) dar si Babycalm, pentru ca mereu este cu burtica umflata de gaze

  Like

 2. FB;HOSSU CLAUDIA
  SHARE;share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/989000344450981?pnref=story
  SHARE;https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/989017107782638?pnref=story
  http://fares.ro/produs/curarea-ficatului-d93/ am probleme cu ficatul
  http://fares.ro/produs/curarea-colonului-d92/ este foarte necesar
  siropul Biosept, o alternativă naturală pentru tratarea atât de des întâlnitelor infecţii respiratorii este foarte util in caz de raceala

  Like

 3. Am folosit produsele dvs. Sunt utile pentru toti cei trei baietei ai mei. Bioseptul inlocuieste cu succes antibioticul clasic. Recomand.
  Nicoleta ismail( facebook)

  Like


 4. Nume FB:Gabriela Balasa Matei.
  produsele Fares sunt totdeuna utile intr-o famile cu copii si nu numai.
  Pentru baiatulas utiliza Biosept pentru tratarea infectiilor respiratorii ,si imunitate,Emetofit pentru raul de miscare, Babycalm,Fitofebril.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s