Concurs aniversar “Lecturi si Arome”

DivellaMAcum un an, cam pe vremea asta vă invitam pe noul meu site culinar “Lecturi si Arome“. Acum aş vrea să vă invit să sărbătorim împreună trecerea primului anişor din viaţa virtuală a acestuia. Cum? Anunţându-vă şi pe voi, prin acest mic articol, despre faptul că, împreună cu Divella Romania am organizat un mic concurs aniversar. Premiile oferite de către sponsorul concursului sunt trei la numar si constau în produse din portofoliul acestui brand cunoscut, poate, multora dintre voi.  

Pentru cei ce nu ştiu le spun pe scurt că din portofoliul Divella (renumit brand italian) fac parte: paste din grau dur de diferite feluri ( spaghete, canellonni, farfale, lasagne, etc), sosuri de roşii, conserve de legume (fasole, linte, etc), dar si deliciosi biscuiti. Intregul portofoliu de produse il puteti vedea daca intrati pe pagina de Facebook a sponsorului, Divella Romania.

Va aştept, deci, să sărbătorim în felul acesta, virtual, trecerea primului an din viata virtuala a site-ului “Lecturi si Arome”, un an frumos, cu multe impliniri şi realizări, un an în care am gătit reţete, sper pe placul celor care îmi trec pragul micii mele bucatarii virtuale.

Pentru înscrierea la concurs accesaţi link-ul acesta: “Concurs de sărbătoare cu premii de la Divella” şi urmaţi paşii necesari pentru aceasta.

Succes la concurs! 😉

Advertisements

2 thoughts on “Concurs aniversar “Lecturi si Arome”

 1. Credeam ca este un concurs pentru bloggeri, m-am inscris si eu, niciodata nu stii cand norocul iti surade. Cele trei premii sunt interesante, mai ales ca cunosc brandul si stiu ca produsele lor sunt bune, bune, bune.

  Like

  1. Ma bucur ca iti plac produsele brandului Divella.
   Din pacate insa, nu ai respectat regulamentul si din acest motiv nu ai cum sa participi la concurs 😦
   Poate revii cu datele cerute 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s