Rochii elegante pentru o seara magica

rochie roz

Tic-tac, tic-tac, ceasul a început numărătoarea inversă până la marea sărbătoare a naşterii Domnului şi a nopţii magice de trecere în alt an. Am trecut deja, că vrem, că nu vrem, de jumătatea lunii noiembrie şi, deşi poate ne mai amăgim că finalul anului se apropie, va trebui să privim realitatea din calendar şi să admitem că 2014 se apropie de sfârşit. Eu una mereu sunt nostalgică începând de pe la jumătatea lui noiembrie şi intru deja în spiritul sărbătorilor de iarnă. Nu eram aşa “în vremea tinereţilor mele” când parcă timpul se scurgea mai lent şi de la jumătatea lui noiembrie şi până la Crăciun parcă trecea jumătate de an şi nu o lună.

Acum parcă timpul zboară şi se împarte între grija listelor cu cadouri pentru cei dragi de Crăciun, meniul de sărbători şi alte treburi gospodăreşti. Şi, recunosc, de când s-a născut cel mic nu îmi mai e gândulşi la ţinutele elegante pe care să le port în noaptea dintre ani. Ce pot face?! Nu mă îndur să-mi petrec această zi unică departe de el. De la an la an îmi spun că anul viitor vom petrece cu prietenii această seară, undeva, la un restaurant select şi îmbrăcată într-o rochie de seara de vis. Dar… anul trece şi cand se apropie de final îmi spun că tot mai bine e într-o ţinută casual, în căldura casei şi când ceasul arată 12 în noaptea dintre ani, să vad chipul drag al fiului meu.

Asta nu mă împiedică însă să visez macar la o rochie elegantă de seară cu care mi-ar plăcea sa fiu îmbrăcata în noaptea magică. De fapt cam visez la trei modele pentru că am văzut pe site-ul Calin Events nişte rochii elegante de seară superbe şi chiar nu aş şti ce sa aleg de acolo de ar fi să vină zâna cea bună să-mi zică: “hai alege modelul rochiei preferate şi cât ai clipi vei şi fi îmbrăcata cu el”. Aş prefera să-mi spună zâna cea bună ca vrea să-mi îndeplinească mai degrabă trei dorinţe decât una.

Pentru că mi-ar plăcea şi o rochie de seară elegantă şi feminină, realizată din satin mătăsos şi dantelă Chantilly, de culoare neagră (clasica “little black dress”) ca cea de mai jos

rochie neagra

dar şi una în culoarea mea preferată, roşu, realizată în tulle şi dantelă, cu un bolero tot din dantelă, de aceeaşi culoare

rochie rosie

şi, de ce nu, una scurtă, de culoare albă, realizata din brocard şi perfectă pentru un look romantic şi delicat

rochie alba

Eu mi-am ales/visez la rochiile pe care mi-ar plăcea să le port în noaptea dintre ani dar mi-ar plăcea să ştiu şi părerea voastră în legătura cu acest subiect. Dacă aveţi nevoie de inspiraţie puteţi să luaţi de referinţă acelaşi site pe care l-am luat şi eu, a celor de la Calin Events, pe care, să nu uit să vă spun că am văzut ca ofera foarte multe reduceri la modelele de rochii din stoc şi chiar la cele de mireasă (aviz amatoarelor!).

Deci, doamnelor, domnişoarelor, ce veţi purta în noaptea magică dintre ani?! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Rochii elegante pentru o seara magica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s