Mall-ul copilului tau

bicicleta

Vine iarna cu siguranţă iar după iarnă vine şi primăvara. Şi cum omul gospodar îşi face iarna car şi vara sanie, eu trebuie să mă organizez de pe acum ca să-i cumpăr băieţelului meu bicicleta mult promisă. Pentru că sanie are deja de anul trecut. Şi încă una foarte bună, primită de la o vecină a cărei nepoţi sunt deja prea de mari ca să le mai trebuiască.

Dintr-un serial de comedie pe care nu l-am urmărit, am reţinut doar o idee aproape filozofică, care făcea referire la cea mai mare invenţie din istoria omenirii. Că o fi fost focul? Că o fi fost roata? Nu dragii mei, cea mai mare invenţie, se pare că a fost mall-ul, părerea unui personaj feminin, desigur, din filmul respectiv. Şi, în ordine absolut logică şi firească, a apărut apoi şi baby mall-ul. Că adică de ce nu ar avea şi copiii dreptul la mall-ul lor?

Bine bine, dar ce legătură o fi între bicicleta pe care o caut eu şi mall-ul pentru copii? Există şi încă una foarte convenabilă mie, pentru că am văzut la Baby Mall biciclete faine, bune şi la preţuri normale, nu din cele pentru copii de bancheri sau politicieni. Iar dacă vreau preţuri şi mai bune, pot urmări promoţiile şi pot aştepta reduceri şi la biciclete, că iarna e lungă. Aşa că iarna asta am treabă. Asta dacă îmi doresc ca la primăvară copilul meu să aiba bicicleta mult visata.

Dar, să ştiţi că nu numai bicicletele merită văzute în mall-ul virtual de care vă spuneam , ci şi multe alte produse pentru copii (că doar e mall,nu!?). Aşa că găsiţi la un loc, de la cele mai mici lucruri necesare pentru creşterea unui bebeluş, până la camere pentru copii şi tineret. Am văzut şi scaunele auto, una dintre categoriile pe care le-am urmărit în ultima vreme, nu pentru că nu aş avea unul, ci pentru că anul viitor, când îmi vor veni iar rudele diin strainătate cu siguranţă vor vrea să cumpere unul pentru fetiţă.

De asemenea am văzut şi obiecte decorative care pot înfrumuseţa camera unui copil – cum este şi acest cort de joacă indian pe care îl puteţi vedea în imaginea de mai jos (în ofertă acum)

cort joaca indian

şi care pe mine mă stimulează şi îmi dau idei despre cum aş putea să amenajez camera puştiului meu. Dar şi hainele de acolo sunt în măsură să mă inspire şi să mă informeze despre moda în domeniu şi despre tendinţe. Iar pentru curtea mea pe care visez s-o amenajez urmăresc atât obiectele specifice din categoria casă-grădină (pe site-urile de profil) cât şi cele din categoria jucării exterioare, care la baby-mall sunt bine reprezentate, atât de frumoase şi variate încât îţi vine greu să te decizi.

Gata v-am povestit destul, nu de alta dar vorbă lungă cum sunt nu mă mai opresc din scris şi ştiţi cum se zice, “vorba lungă, sărăcia omului, aşa că mai bine vă las să vă plimbaţi voi singuri prin mall-ul virtual că poate vedeţi ceva să vă placă despre care eu nu v-am spus. Cumpărături plăcute să aveţi! 😉

Advertisements

2 thoughts on “Mall-ul copilului tau

 1. da, in molul asta virtual asa de calduros recomandat nu am gasit cizme si ghete pentru fetite sub 300 ron, ieftin ca braga, ce sa zic…

  Like

  1. Ei, eu nu m-am uitat la toate preturile ci doar la ce m-a interesat pe mine, adica bicicletele 🙂 Restul produselor doar le-am admirat ca sa zic asa.
   Mi-au mai atras atentia si aparatele de facut aerosoli care chiar ca nu mi se par scumpe.Adica am vazut niste preturi in alta parte de nici nu iti mai venea sa cumperi…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s