Decoratiuni pentru camera copilului

sistemul solar

Cred că fiecare etapă din viaţa unui copil are farmecul ei. Sunt frumoase momentele când bebeluşul stă pe burtă şi îşi ridică căpşorul observând cu interes totul din jur. Sunt frumoase şi momentele în care ţâncul începe să se ridice în două picioare, cade şi iar se ridică. Sunt de neuitat şi clipele când copilul face primii paşi cu un mers legănat şi nesigur. Noi am trecut de aceste etape şi acum suntem în alta, plină de farmec şi de umor.

Băieţelul nostru a început să vorbească, înţelege tot ce i se spune şi răspunde… aşa cum poate el. Unele cuvinte le pronunţă corect, pe altele le stâlceşte puţin iar pe altele rău de tot, dar nu se lasă, vorbeşte şi turuie într-una. Pur şi simplu te umflă râsul auzind ceea ce spune şi mă gândesc dacă peste ani îmi voi mai aminti toate acestea.

A trecut deci vremea când era un mic bebeluş si dormea cu noi aşa că începem să ne gândim la cum să amenajam camera lui. Şi la ce sfătuitor mai bun să apelăm decât la bătrânul si fidelul Google aşa că am căutat pe net decoraţiuni pentru camere copii ca să vedem ce mai e nou pe piaţă.

În nopţile senine şi calde de vară C. a descoperit stelele şi l-au fascinat. Oare ce o fi înţelegând el cu mintea lui de trei ani şi ceva despre imensitatea universului? Nu ştim însă ne-am bucurat că am găsit pe ErFi.ro nişte steluţe decorative fosforescente sau mai bine spus sistemul nostru solar in varianta 3D de care cred că va fi încântat dacă le va avea lipite pe tavan. Aşa vom putea pe timpul iernii să-l învăţăm puţin şi despre ce este dincolo de Pământul nostru.

Şi fiindcă zilele trecute m-a suprins cu un răspuns neaşteptat mi-ar plăcea să îi decorez camera şi cu o… Lună. Nu vă speriaţi, nu mă refer la Luna de pe cer ci la “Luna în camera mea“, un obiect decorativ special creat pentru copii şi care descrie toate fazele lunii. Corpul, care reprezintă luna şi care are diametrul de 28 de centimetri este uşor de fixat de perete şi este înzestrat cu un senzor care îl luminează când se lasă întunericul, iar cele 12 faze ale lunii se pot seta automat sau manual cu ajutorul unei comenzi.

Mie mi se pare fascinant doar cât vă povestesc vouă iar lui sigur îi va plăcea. Aşa poate îl voi convinge că pe lună nu sunt extratereştri. Da, asta mi-a spus într-o zi şi am rămas mută de uimire pentru că nu îmi dau seama de unde a ajuns el la vârsta lui la aşa o concluzie.

luna

Dacă sunteţi din Bucureşti sunteţi mai norocoşi decât mine pentru că puteţi vedea aceste decoraţiuni nu numai pe net ci şi în magazinul de tip show-room deschis la Sun Plaza Mall. Aşa că, dacă ajungeţi pe acolo să-mi spuneţi şi mie cum sunt decoraţiunile despre care tocmai v-am povestit.

Advertisements

2 thoughts on “Decoratiuni pentru camera copilului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s