Din nou acasa… si un plan editorial

Am incercat astazi sa ma organizez si mi-am facut un mic plan editorial in ce priveste viitoarele postari referitoare la mica noastra vacanta la mare. Ar fi multe lucruri de spus, unele s-ar potrivi aici, altele, cu tenta mai personala, pe celalalt blog. Desi stiu cam cum voi imparti informatia nu m-am decis si pe ce blog sa public articolele. Voi face acest lucru pe masura ce le voi scrie si voi mentiona, sau reposta incrucisat unele unele dintre ele astfel incat sa aiba o continuitate si sa fie usor de gasit in caz ca sunteti interesati de o anumita informatie dar nu sunteti si abonati la newsletterul blogului.

Pana atunci va las sa cititi pe scurt cam despre ce am de gand sa scriu in curand 🙂 Voi pe unde ati fost in vacanta? Ce ati vazut frumos vara asta? 🙂

Claudette Bazar

dobrogeaDin nou acasa si cu chef de scris. Mai bine spus de povestit sau consemnat mica noastra aventura de o saptamana. Am promis ca scriu atat pentru noi, ca sa ne putem aminti peste timp, cat si pentru voi, in ideea ca unele informatii va vor putea folosi. Mai greu e insa sa ma hotarasc cu ce sa incep. Cu inceputul cred ca ar fi bine, nu? Si la fel de bine cred ca ar fi sa fac mai multe postari, sub forma de serial ca sa nu amestec informatiile si sa fie mai usor de urmarit in functie de interesele fiecaruia.

Acum incerc sa va/imi fac o mica schita, un plan referitor la ce voi incerca sa scriu dar si o trecere in revista a micului nostru itinerariu.

Asa ca ma gandesc sa scriu despre:

View original post 458 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s