Hoinari prin anotimpuri (recenzie)

 

hoinar prin anotimpuriAm descoperit cartea “Hoinari prin anotimpuri” în urmă cu vreo trei ani, într-una din vizitele mele la Viena. Ea face parte dintr-o colecție de cinci volume, cele patru anotimpuri și o altă carte care urmărește aventurile personajelor pe timp de noapte, o colecție care ne-a ținut companie multe zile – și încă o face.

M-am bucurat tare să o redescopăr și în librăriile din țară. E o carte fără text,  care ne invită să descoperim personaje, aventuri și să ne imaginăm povești. Ce-ți poți dori mai mult? Eu și cu Ionuț suntem autori! Schimbăm acțiunea când vrem, inventăm și reinventăm povești. De fiecare dată descoperim elemente noi și personaje, e o carte de care nu ai cum să te saturi.

Noi “citim” cartea urmărind și descoperind cu degetele și așa se nasc povestioare, aventuri: “Oare fetița asta ce face aici? Unde merge? Mami, un tren! Oare unde pleacă?” Facem plimbări lungi prin orășel și prin împrejurimi, observăm detalii, descoperim fețe noi și suntem creatorii poveștii.

Băiețelul meu adoră cărțile – “Hoinari prin anotimpuri“, de care vă povestesc acum e preferata lui – pentru că printre altele sunt prezente o mașină de tuns iarba, o căsuță-ntr-un copac, un chioșc de înghețată și un curcubeu.

Vă recomand colecția – e cel mai bun însoțitor de drum mai ales când e vorba de călătorii lungi! Testată și garantată!

Colectia de carti “Hoinari prin anotimpuri” a fost publicata la editura Casa, in anul 2012 si o puteti comanda fie direct, de pe site-ul editurii, fie de la marile librarii virtuale de pe net.

review by Alexandra

 Dacă ţi-a plăcut recenzia distribuie ca să afle şi prietenii tăi!

 

Advertisements

One thought on “Hoinari prin anotimpuri (recenzie)

  1. Buna ziua,
    Si noi adoram aceasta colectie, insa m-ai facur curioasa cu cea de a cincea carte, cu aventurile personajelor pe timp de noapte… unde o gasim?
    Multumesc!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s