Un nou site de reduceri si discounturi

pocket-friend

A fost o perioada in care va povesteam ce mai e nou in blogosfera, ce site-uri imi plac. Nu stiu de ce am renuntat la acel bun, zic eu, obicei. Asa ca astazi o sa va vorbesc pe scurt, in ideea ca poate va intereseaza, despre un nou site care se va lansa de fapt peste cateva zile, mai exact pe 15 iunie. Este vorba despre site-ul pocketfriend.ro care este de fapt o platforma de reduceri si discounturi.

Daca acum veti accesa site-ul (care este in constructie), veti fi redirectionati catre pagina de Facebook care a fost facuta, din cate se pare, inainte de inaugurarea platformei in ideea de a o populariza. In fapt cele doua, site-ul si pagina de Facebook sunt “legate” intre ele printr-o aplicatie care face si inscrierea la newsletter.

Probabil acum multi dintre voi vor fi reticenti si vor gandi…de ce sa ma inscriu? Pentru ca fiecare dintre noi are, cred, nevoie sa isi tina sub control bugetul de venituri si cheltuieli cumparand produsele de care are nevoie atunci cand se afla in oferta, cautand sa afle cele mai bune oferte si discouturi si, de ce nu, castigand la diferite concursuri. Eu una ma bucur de fiecare data cand castig ceva in urma participarii la un concurs organizat pe net, fie el cat de mic acel obiect. Si imi place si sa organizez concursuri atunci cand am ocazia si gasesc sponsori.

PocketFriend.ro se vrea a fi, asa cum se spune in descrierea de pe pagina de Facebook, “cea mai mare platforma de stocare a promotiilor, discounturilor, ofertelor si reducerilor”, o descriere care suna foarte tentant inca de pe acum, din faza de lansare a site-ului.

Si chiar daca acum inca nu veti putea face cumparaturi la pret redus puteti sa va inscrieti la mai multe concursuri lansate deja pe pafina de Facebook si care au ca premii, de exemplu un mouse wireless G11-200N, un set de casti cu microfon HS-5P, ambele de la A4Tech, un kit wireless (tastatură + mouse) de la Serious X sau 10 vouchere de cumparaturi, in valoare de 50 de lei fiecare. Am luat doua exemple la intamplare ca sa vedeti cat de tentante sunt premiile. Insa concursurile apar de la o zi la alta asa ca cel mai bine ar fi sa va inscrieti si voi la newsletter ca sa fiti la curent atat cu discounturile si reducerile care vor fi pe site cat si cu concursurile care se vor desfasura pe Facebook.

Inscrierea la newsletter se poate efectua, cum spuneam, accesand aplicatia care duce la pagina de Facebook.

Eu m-am inscris asa ca… fiecare cu norocul lui 😉 Succes la concurs si spor la cumparaturi sa aveti! 😉

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s