Simon Toyne lanseaza “Turnul” la Bookfest 2014

turnul

Despre Simon Toyne am scris deja pe blog când am făcut recenzia la “Sanctus“, prima carte din trilogia “Sancti“. După ce a lansat şi al doilea volum, “Cheia” pe care l-am citit dar nu am mai reuşit să şi public recenzia, acum Simon Toyne lanseaza ultimul volum al trilogiei, numit “Turnul“.

Lansarea va avea loc printr-o videoconferinţă ţinută la Bookfest 2014, mai exact pe 30 mai, ora 18.30, scena Arena, pavilion C1, Romexpo.

Cartea “Turnul” este descrisă de Kate Moss ca :”o aventură cu ritm alert, pe care o citești cu mare plăcere, fiindcă are multă acțiune și multe răsturnări de situație… Un roman pe care îl devorezi dintr-o suflare.“ 

Iar dacă vreţi să ştiţi mai multe despre subiectul acestui al treilea volum, vă redau mai jos din comunicatul de presă primit pe mail de la editura All:

“Pentru prima dată în istoria ei, inexpugnabila Citadelă din inima orașului Ruina îşi va deschide porţile în faţa lumii de dincolo de zidurile ei. De ce tocmai acum, după secole de secrete şi conspiraţii? Un virus mortal face ravagii printre călugării ordinului Sancti şi ameninţă să cuprindă tot oraşul. Gabriel Mann este şi el infectat, dar în sângele lui s-ar putea găsi formula unui antidot. Liv Adamsen a rămas în oaza din deşert care i-a devenit casă, înconjurată de străini. Totuşi, Liv are probleme mai mari decât propria siguranţă… În SUA, agentul FBI Joe Shepherd anchetează dispariţia unui celebru cercetător de la NASA. Este vorba de o răpire sau de o crimă? Ancheta FBI-ului dezvăluie iţele unei conspiraţii cu implicaţii globale, şi un lucru devine clar pentru toţi: un eveniment cu totul extraordinar e pe cale să se întâmple. Dar va fi un nou început sau Sfârşitul Zilelor?”

Mi-ar plăcea să merg şi eu la acest eveniment dar nu am cum să ajung aşa că vă  las pe voi să îmi povestiţi cum a fost 🙂

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s