Rochia alba de mireasa

La ce te gândeşti când spui vară? La vacanţă, la mare, soare şi distracţie, nu? Vara însă este şi perioada de sfârsit de an şcolar, perioada de examene dar şi sezonul nunţilor, nu? Şi dacă eşti printre cele ce şi-au programat nunta în această perioadă, bineînţeles că îţi doreşti ca ea să fie una de basm. Astăzi cel putin există atâtea posibilităţi pentru a avea o nuntă ca în poveşti încât ar fi şi păcat să nu profiţi de ele. Şi de ce ai avea nevoie în primul rand? De o rochie de mireasă aşa cum ai visat 🙂

Rochia albă de mireasă o poţi alege acum în funcţie de gusturile tale în materie de modă precum şi în funcţie de personalitatea ta. Dacă eşti o fire romantică poţi purta o rochie de mireasa lungă, din dantelă şi cu trenă, care să te ducă cu gândul la o prinţesă din basmele copilăriei tale.

rochie alba de mireasa

Dacă eşti o persoană mai nonconformistă poţi alege chiar şi o rochie de mireasă avangardistă, o combinaţie de alb şi o altă culoare. Acum designeri nu se mai limitează la clasicul şi tradiţionalul alb specific nunţii ci propun şi modele îndrăzneţe. O combinaţie de alb cu roşu sau alb cu mov pot reprezenta alegeri îndrăzneţe dar care să pună în valoare nu numai corpul şi frumuseţea ta ci şi personalitatea.

rochie mireasa

De asemenea, daca nu îţi plac, sau crezi că nu te reprezintă rochiile de mireasa lungi şi cu trenă, o alegere la fel de modernă ar fi rochiile scurte care să îţi pună în valoare corpul scoţând în evidenţă picioarele.

rochie mireasa 1

Însă orice model ai alege, important e să te simţi bine în pielea ta şi, de ce nu, să-ţi fie şi comod pe tot parcursul zilei care începe de dimineaţa şi se termină abia în zorii celei de a doua zi.

După ce ai găsit modelul potrivit de rochie de mireasă îţi mai rămân însă multe de făcut pentru a avea nunta de vis. Trebuie sa alegi restaurantul potrivit, sa înştiinţezi nuntaşii, să stabileşti meniul şi, să nu uităm de un alt element important în tot scenariul nunţii tale: fotograful. Dacă pe vremuri fotograful de nuntă nu avea un rol aşa de important, acum fără el practic nu se concepe organizarea unei nunţi.

Iar în ce priveşte oferta de fotografi de nuntă, aceasta este foarte bogată. Aşa că ai de unde alege pe cel mai bun şi poti găsi uşor un fotograf talentat care să spună, în imagini povestea nunţii tale de vis. Găseşti pe net, la o simplă căutare, multe site-uri ale acestor fotografi specializati în fotografia de nunta. Fie că dai search după cuvintele “fotograf nunta Timisoara” sau “fotograf nuntă Bacău” poţi găsi site-uri de gen pe care poţi vedea online portofoliul acestora, având astfel posibilitatea de a alege în cunoştinţă de cauză. 

Aşa un eveniment cum e nunta nu e uşor de organizat. Totul însă începe de la alegerea rochiei. Dacă ai găsit rochia albă de mireasă care să îţi placă şi să te reprezinte restul vine de la sine 😉

O nuntă de vis să ai! 😉

Advertisements

2 thoughts on “Rochia alba de mireasa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s