Cine te ajuta cand vrei un credit?

logo avbsDeşi o parte dintre noi am început să facem economie şi să strângem un ban pentru ca apoi să ne luam ceea ce ne dorim, să ne modernizăm casa, sau să mergem într-o o vacanţă de vis, mulţi încă preferă să acceseze un credit şi apoi să plătească rata la bancă. E şi asta o soluţie atunci când ştii că nu eşti o persoană atât de disciplinată încât să poţi face economie.

Uneori, oricât de econom ai fi, tot la un credit trebuie să apelezi dacă îţi doreşti ceva ce necesita o investiţie foarte mare. Şi dacă ai nevoie de un credit ce faci? Cauţi în oferta de credite a băncilor una avantajoasă, nu? Acum băncile au trecut examenul crizei economice din 2008, au schimbat politica lor din anii de după criză, axată pe economisire şi “au dat drumul” la creditare. Se găsesc deci destule oferte pe piaţa bancară şi avem multe posibilităţi de alegere.

Însă, ca să alegi trebuie să cunoşti ofertele băncilor, nu? Şi ce posibilităţi ai decât să mergi din uşă în uşă, să pierzi timp alergând de la un sediu la altul pentru a sta de vorba cu un angajat al băncii care să-ţi vorbească despre oferta băncii respective? Ei bine, aceasta nu este singura posibilitate pentru a afla de ce fel de credit ai nevoie şi care sunt condiţiile de acordare a acestuia. Există o variantă mult mai simplă: să apelezi la un broker credite bancare.

Cu ce te poate ajuta un astfel de broker? Acesta are rolul, sau altfel spus sarcina, să identifice nevoile tale după care să aleagă dintre produsele pe care le are în portofoliu pe cele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile şi posibilităţile tale.

Un broker credite bancare asta face, compară nevoile şi posibilităţile clientului cu condiţiile de creditare ale diferitelor produse bancare de creditare oferite de banci şi recomandă cele mai bune opţiuni ţinând cont nu numai de suma şi dobânda creditului ci şi de alte condiţii cum ar fi: gradul de îndatorare, avansul cerut sau perioada de creditate.

Cu alte cuvinte brokerul de credite bancare, folosindu-se de pregatirea sa în domeniu, citeşte printre rânduri, în contractele de creditare ale diferitelor produse bancare. Citeşte cu atenţie contractul de credit pentru a identifica unele clauze pe care tu le poti trece cu vederea şi te ajută să elimini din opţiunile tale ofertele care doar par convenibile şi potrivite pentru tine.

Cu siguranţă acum te vei întreba unde poţi găsi un astfel de ajutor? Nimic mai simplu. Există pe piaţa românească firme de consultanţă în domeniul financiar-bancar care fac aceste lucruri. Una dintre ele este AVBS Credit, o firmă care opereaza la noi în ţară încă din anul 2007 şi care are personal specializat în acest domeniu. Experţii AVBS Credit lucrează în parteneriat cu importante instituţii bancare şi non-bancare din Romania iar serviciile acestora (informarea cu privire la oferte, întocmirea şi depunerea dosarului de credit, urmărirea procesului de aprobare a creditului), sunt oferite în mod GRATUIT. Pe brokerii de la AVBS îi poţi vedea la lucru şi cu ajutorul secţiunii “Big Brother” de pe pagina lor de Facebook care îţi arată că sunt mult mai aproape de oameni decât personalul din bănci sau alţi competitori din domeniu.

Dacă ai un smartphone Android sau iOS, AVBS îţi pune la dispoziţie Aplicatia AVBS Credit  pe care o poţi lua cu tine tot timpul şi cu ajutorul căreia ai acces la informaţii actualizate din domeniul financiar-bancar şi imobiliar. Aceasta reprezintă de asemenea şi primul contact cu echipa AVBS Credit, cu ajutorul ei putând să iniţiezi şi să stabileşti o legătură de durată cu specialiştii din cadrul companiei. Aplicaţia este disponibila pe Google Play şi App Store iar pentru activare trebuie introdus codul unic 0001.

aplicatie avbs

Iar pentru cei interesaţi să lucreze în acest domeniu, mai trebuie să amintesc şi faptul că AVBS lucrează şi cu sistem de francize. Astfel că oricine e interesat să devină propriul său stăpân poate să acceseze gratuit sistemul de franciză de la ABVS şi să înceapă propria afacere.

Ce parere aveţi? Cum vi se pare ideea de a avea propria afacere in sistemul financiar-bancar?

One thought on “Cine te ajuta cand vrei un credit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s