Top 10 cele mai citit articole de pe blog

blog

Călătorului îi stă bine cu drumul iar bloggerului cu… scrisul. Însă pentru a nu scrie doar ca să scrii, trebuie să mai ţii cont şi de ce ar vrea să citească cel ce ajunge la tine şi îţi rasfoieşte paginile virtuale. Aşa că tot bloggerului îi stă bine ca, din cand în cand, să verifice şi traficul dar să nu rămână cu ochii ţintiţi la câţi vizitatori unici a avut într-o anumită perioadă pe blog sau la câte vizualizari a avut o postare anume ci să vadă care sunt cele mai vizualizate articole publicate dar şi cuvintele cheie prin care cititorul a ajuns, ajutat de motoarele de căutare, pe blog.

Aşa că astăzi m-am gândit să facem împreună o scurtă incursiune în spatele “cortinei” şi să aflăm care ar fi top 10 postari cu cele mai multe accesări în aceşti aproape doi ani de zile de cand am început să scriu pe blog.

Cel mai citit şi accesat articol este de departe cel în care vă vorbeam, foarte documentat despre proprietăţile turmericului, condimentul medicament care începe să fie din ce în ce mai folosit şi la noi. Articolul “Turmericul – condimentul medicament” a fost vizualizat până acum de aproape 38.000 de ori, fapt care nu poate decât să mă bucure pentru că asta îmi spune că lumea a început să caute informaţii despre ce pune în farfurie şi nu se limteaza doar la consum.

Pe locul al doilea, cu aproximativ 16.000 de vizualizari se află un alt articol din categoria “Alimentaţie” şi anume “Siropul de agave – un îndulcitor rafinat şi dăunător sănătăţii. La fel nu pot decât să mă bucur văzând acest lucru deoarece siropul de agave este foarte folosit în ciuda faptului că nu este chiar atât de sănătos şi natural pe cât se spune şi este înlocuit de multe ori cu tradiţionala noastra miere în speranţa că este un sănătos produs vegetarian.

Urmatoarele două locuri sunt ocupate de articole de data asta din categoria “Sănătate“, articolul 10 beneficii ale consumului de spirulină şi articolul în care vorbeam despre Cum se poate trata infestarea cu giardia.

În topul celor mai citite articole se afla şi două interviuri pe care le-am luat la două doamne deosebite, Niculina Gheorghiţă (psiholog) şi Simona Negură (terapeut bowen), interviuri pe care dacă vreti să le citiţi le găsiţi în postările “Destinul, actul nostru de creaţie” şi “Vindecare prin terapia Bowen“.

În afară de interviuri, pe blog am mai avut şi invitaţi care au ales să împărtăşească din experienţa lor de viaţă prin guest-post adică articole scrise de ei înşişi şi găzduite de mine. Unul dintre aceste articole “De ce să alegi pentru copilul tău pedagogia Waldorf“, scris de Liana, se afla în top zece cele mai accesate postari.

Ultimele trei locuri sunt ocupate de articolul despre uleiul de migdale – “La ce poţi folosi uleiul de migdale“, a doua parte a articolului despre chefir – Chefirul, probioticul miraculos – partea II şi articolul despre uleiul din nucă de cocos – Uleiul din nucă de cocos, alimentul-medicament.

Deşi cele mai citite articole de pe blog sunt cele din categoria “Alimentaţie” am luat hotarârea ca subiecte de acest gen să nu mai abordez aici ci pe noul site despre care v-am vorbit deja “Lecturi şi arome” pe care postez şi reţete culinare şi recenzii la cărţile care abordează ca subiect stilul de viaţă sănătos. De aceea, daca sunteţi interesaţi de acest gen de subiecte o să vă invit pe să vă abonaţi la site-ul “Lecturi şi Arome” pentru a fi la curent cu ultimele articole postate.

Va multumesc pentru vizită şi vă aştept în continuare să răsfoiţi paginile virtuale ale blogurilor pe care scriu.

sursa foto:mcmedia.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s