Mobil vs. fix

social networkAccesul la internet a devenit din ce în ce mai accesibil atât din punct de vedere al preţurilor cât şi al mobilităţii. Ca să te conectezi la internet şi să ţii legătura cu prietenii sau să afli ultimele noutăţi nu mai trebuie să fii acasă şi să depinzi de un computer de birou (desktop) şi de o conexiune fixă la internet. Tehnologia a evoluat atât de mult încât din ce în ce mai multe persoane accesează internetul… mai mult de pe drumuri.

Un studiu făcut de către statista.com arată că numărul celor care accesează reţelele sociale de pe un dispozitiv mobil este din ce în ce mai mare. Astfel, 68 la sută dintre utilizatorii de Facebook se conectează de pe un dispozitiv mobil în timp ce procentul fanilor reţelei Twitter care preferă acest tip de conexiune este mult mai mare, respectiv 86 la sută. Reţele ca Pinterest sau Instagram, care se bazează foarte mult pe vizual, pe poze, au chiar mai mult succes în lumea internetului de pe un mobil. Datele arată că 92% dintre utilizatorii de Pinterest şi 98% dintre cei de pe Instagram folosesc o conexiune mobilă.

Este de menţionat faptul că datele statitice din graficul de mai sus se referă la utilizatorii de internet din Statele Unite.

Voi ce fel de conexiune folosiţi de obicei pentru a vă conecta la internet şi pentru a accesa reţelele sociale pe care aveţi conturi?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s