Castigatorul concursului de martisor

concurs de martisorIeri a fost ultima zi din concursul organizat de 1 martie şi sponsorizat de Soap Bazar deci astăzi urmează să aflăm câştigătorul.

Mulţumesc tuturor celor care s-au înscris la concurs şi lui Gabi (Soap Bazar) pentru produsele pe care le-a oferit ca premiu: un sapun cu unt de cacao dark, unul cu unt de cacao şi ulei de portocale şi un unt de corp de corp “Cioco delice”.

În total la concurs s-au înscris 73 de persoane care au fost numerotate direct la postarea în care anunţam concursul aşa că nu voi mai transcrie şi aici tabelul. Îl puteţi găsi acolo.

Extragerea am efectuat-o cu ajutorul programului random.org şi conform acesteia, asa cum se vede şi în poza de mai jos, câştigătorul premiului este … concurentul cu numărul … 63, adica Luminiţa Oarza.

castigator

Feliciări, Luminiţa şi aştept să îmi trimiţi pe mail sau pe Facebook un mesaj în care să-mi laşi adresa de expediţie pentru ca să-ţi trimită Gabi premiul în cel mai scurt timp.

Weekend plăcut să aveţi!

Advertisements

8 thoughts on “Castigatorul concursului de martisor

  1. Azi am intrat in posesia coletului trimis de dumneavoastra si sunt pur si simplu superbe ! Va multumesc din suflet , Lecturi de mamica si sponsorului Soap Bazar !O zi cu mult soare in suflete! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s