Concurs de martisor

concurs de martisor

A trecut ceva vreme de cand nu am mai organizat un concurs pe blog. Iata insa ca, o data cu venirea primaverii am si vesti bune pentru voi. Sarbatorim 1 Martie printr-un concurs sponsorizat de catre Gabi cu care v-ati mai intalnit virtual aici pe blog cand v-am povestit cum sa faci singur acasa o crema de maini si corp.

Astazi, Gabi ale carei produse le puteti admira fie la ea pe blog, Soap Bazar, fie in magazinul de pe Breslo, are pentru voi un premiu format din doua sapunuri si un unt de corp.

Unul dintre sapunuri este cu unt de cacao dark si cafea iar celalalt cu unt de cacao si ulei de portocale iar untul de corp de corp “Cioco delice” este din aceeasi gama ca si sapunurile si contine printre altele unt de cacao, ulei de migdale, unt de shea, ulei de macadamia, etc.

Iata si ce trebuie sa faceti pentru a putea intra in posesia acestora:

1. sa dati like la pagina sponsorului, Soap Bazar (adica aici)

2. sa dati like and share la poza de concurs  (adica aici)

3. sa va abonati la newsletterul blogului “Lecturi de mamica” (gasiti sus, in stanga un spatiu in care sa va treceti adresa de email pentru a primi ultimele noutati de pe blog). Atentie! Dupa ce lasati adresa de email nu uitati sa si confirmati abonarea accesand link-ul pe care il veti primi pe mail.

4. sa lasati aici, pe blog, un comentariu in care sa scrieti “Particip” si numele de Facebook cu care ati dat public like si share la poza de concurs.

Alte mentiuni:

  • orice comentariu lasat pe Facebook nu se va lua in considerare pentru inscrierea la concurs
  • neindeplinirea tuturor celo 4 conditii de mai sus atrage dupa sine eliminarea din concurs
  • concursul se desfasoara in perioada 1 martie 2014- 7 martie 2014, ora 24,00
  • tragerea la sorti a numelui castigator se va efectua cu ajutorul random.org si acesta va fi anuntat pe data de 8 martie 2014 printr-un update la aceasta postare precum si pe pagina de Facebook a blogului
  • premiile se vor trimite prin Posta Romana numai pe teritoriul Romaniei. Daca va aflati in afara tarii si ati castigat, sunteti rugati sa furnizati o adresa din Romania, pentru a intra in posesia premiilor. Premiul se livreaza de catre sponsor.

Succes la concurs!

Advertisements

76 thoughts on “Concurs de martisor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s