Visul oricarei femei

nuntaCred că visul oricărei femei, spre disperarea bărbaţilor, este acela de a se mărita. Şi nu oricum ci cu bărbatul ideal şi având o nuntă de basm.

“Vrei să fii soţia mea?” urmată de un “DA” hotărât şi un zâmbet larg de fericire este însă doar începutul unei serii întregi de peripetii legate de organizarea nunţii, a ceremoniei de nuntă şi mai ales a petrecerii care urmează după.

Diafana rochie albă de mireasă, simbol al purităţii, coroniţa şi voalul care să o facă pe viitoarea mireasă să arate ca o prinţesă, verigheta care-i va sta pe de pe deget toata viaţa, fac parte din lista de cumpărături pe care aceasta începe să şi-o facă încă de cand aude atât aşteptata cerere în căsătorie.

Şi dupa ce fericiţii logodnici îşi găsesc şi naşi pe măsură ca să-i cunune încep împreună să planifice nunta. Alegerea modelului ţinutelor de gală din seara magică şi alegerea verighelor încep să dea bătai de cap. În sens pozitiv, bineînţeles, pentru că acum oferta este foarte mare şi ai de unde alege. Ba chiar ajungi să fii pus în încurcătură nevoit fiind să triezi atâtea modele de rochii de mireasă, costume de mire sau verighete.

Şi aventura abia începe. De fapt cred că aventura nu începe a dată cu alegerea ţinutei ci a localului în care să se desfaşoare petrecerea de după ceremonia oficială de cununie. Oferta de restaurante nunti este bogată, însa nu atât de mare încât să acopere cererea de pe piaţă aşa că multe saloane evenimente sunt închiriate cu mult timp înainte, uneori chiar şi cu un an doi înainte de data oficierii căsătoriei.

Timp berechet ca cei doi viitori însurăţei să se mai şi răzgândească. Pe de o parte poate că e bine că se întâmplă aşa, mirii având când să mediteze la faptul că decizia de a-şi uni vieţile nu se ia peste noapte şi ar trebui să tina o viaţa.

sursa foto: freegreatpicture.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s