Despre blogging

bloggingFiind weekend mi-am zis ca ar merge sa scriu ceva lejer, ca de sfarsit de saptamana, cand lumea nu mai are timp de stat pe net. Am gasit aceasta mica leapsa la Dana pe blog si cum mi s-a parut interesanta prin intrebarile ei referitoare la blog si blogging, am preluat-o si eu de buna voie 🙂

Intrebarile sunt doar trei la numar iar raspunsurile destul de scurte asa ca, nu o sa va ia mult timp sa cititi ce am scris. Dureaza doar cat va beti ceaiul de la ora cinci 🙂

Atunci cand scrii pe blog, respecti un cod de conduita?

Cand scriu pe blog incerc pe cat posibil sa ma gandesc nu doar la ce imi place mie sa citesc ci si la ceea ce i-ar placea si celui ce imi trece pragul sa citeasca. Spun asta deoarece, chiar si atunci cand scriu si public advertoriale, incerc sa le fac in asa fel incat sa aduc cititorului informatii care sa-i poata fi utile.

Care ar fi regulile la care tii cel mai mult?

Nu stiu daca este neaparat o regula dar, asa cum probabil ati observat, nu prea imi place sa vorbesc despre viata mea privata. O aduc in lumea virtuala doar cand am cu adevarat ceva util de adus la cunostinta cititorului.

O alta regula pe care o respect ar fi cea a citarii surselor. Cum ma inspir mult din surse externe imi place sa fiu corecta si pun si link catre sursa de unde am luat informatia.

Vreo regula cu care nu esti de acord?

Drept sa spun nu prea stiu ce reguli sunt in blogging si in general nu prea imi plac regulile. Sunt varsator si deci un pic mai rebela. 🙂 Singurele reguli pe care le “recunosc” si le respect sunt cele tehnice, legate de partea de SEO. Astea chiar mi se par necesare.

In rest… va intreb pe voi, sunt reguli in blogging? In afara de cea a bunului simt si a limbajului decent care mi se pare esentiala a fi respectata.

Ok, gata, am terminat. Voi ati terminat de baut ceaiul? 🙂

O duminica frumoasa sa aveti!

gluma blog

sursa foto: failkateedm310.blogspot.ro

Advertisements

2 thoughts on “Despre blogging

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s