Moda vine, moda trece

colectie modaÎn momentul în care devii mamă viaţa ta ţi se shimbă. Timpul nu îţi mai aparţine, şeful propriei tale vieţi nu mai eşti tu ci e cel mic. Asta însă nu are prea multa imporţantă pentru că, a fi mamă este cel mai minunat lucru din lume. Eu zic altfel: a fi mamă e o aventură frumoasă în care zilnic înveţi şi tu, alături de cel mic, lucruri noi şi experimentezi situaţii noi.

La începutul acestei aventuri, a fi mama părea cel mai important lucru şi a fi femeie a trecut cumva pe locul doi. Cel puţin aşa a fost la mine. De exemplu, dacă atunci când nu îl aveam pe C. îmi permiteam să pierd vremea prin mall-uri şi să analizez fiecare pantof, fiecare hăinuţă sau gentuţă şi eram la curent cu ce se poartă, cu preţurile şi reducerile de sezon din magazinele de profil, acum viaţa mea s-a schimbat.

În rarele ocazii în care mai ajung prin mall nu mai am răbdare să mă mai uit la noile colecţii de pantofi sau haine doar ca să fiu la curent cu ce se mai poartă şi prefer să caut un loc de joacă pentru copii. În plus, stilul meu vestimentar s-a schimbat şi e mai spre sport acum. E mai practic şi mai comod aşa pentru că am un copil opus mie, o bombă de energie în continuă mişcare:)

Însă cum nu pot nega femeia din mine şi simt nevoia de a fi la curent cu ce e nou în materie de modă am găsit şi pentru asta o soluţie practică. Când e linişte în casă şi cel mic doarme vizitez magazinele online de profil. 😉

De exemplu, zilele trecute am vrut să aflu ce se mai poartă în materie de încălţăminte şi am dat peste un magazin virtual, FashionUS, de unde, printre altele se poate comanda şi incaltaminte online. Prin produsele pe care le comercializează, magazinul se adresează atât celor mari cât şi celor mici, celor pasionati de modă sau celor care doar caută niste haine cu gust, celor care vor doar un pantalon simplu sau o lenjerie accesibilă, dar prezentabilă în acelaşi timp. Este locul perfect pentru a face shopping online atunci când ca şi mine nu ai timp să colinzi mall-urile dar totuşi vrei să fii la curent cu ce se poartă.

Cum pe mine mă interesa în mod direct moda în ce priveşte încăltămintea pentru femei am observat că tendinţele s-au schimbat un pic faţă de anii din urmă şi pare că se revine la tocul subtire, înalt şi vârful ascuţit. Sau poate mi s-a părut mie. 🙂

De exemplu, pantofii aceştia din piele, de o culoare roşu închis, mi-au adus aminte de vremurile în care eram domnişoară, ca să nu mai spun că mi se par şi foarte eleganţi.

pantof dama rosu

Voi ce părere aveţi? Revine moda pantofilor cu toc subtire şi vârf ascuţit? Vă place acest model de pantof?

foto credit: fashionus.ro

Advertisements

5 thoughts on “Moda vine, moda trece

  1. Imi amintesc de Lady in red… Si cam asta e, ii admir la alte fete dar niciodata nu m-am simtit suficient de confortabil ca sa ii pot purta zi de zi. Sunt perfecti pentru o seara romantica, dar tinand cont ca si eu am o fetita de doi ani dupa care am de alergat nu pot sa ii iau in calcul

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s