Foodpanda, un ajutor pentru oamenii grăbiţi

foodpandaFoodpanda este cel mai puternic instrument online dedicat livrării de mâncare la domiciliu. Este deci de un mare ajutor pentru oamenii care trăiesc viaţa mereu pe fugă, mereu contra cronometru şi care îşi petrec mai bine de jumătate de zi la serviciu iar cand ajung acasă, ori nu mai au chef, ori nu mai au timp să gătească, ori… au frigiderul gol şi totuşi îşi doresc ceva bun de mâncare.

Foodpanda este de ajutor şi celor care s-au săturat ca în pauza de pranz de la serviciu să mănânce aceeaşi anostă mâncare din pacheţelul adus de acasă, celor care vor să încerce gustul mâncărurilor exotice dar nu au cum să le gătească acasă şi nici să ajungă pe meleaguri îndepărtate, celor la care musafirii le-au sunat la uşă pe neaşteptate iar în cămara şi în frigider nu au nimic cu care să-i servească sau pur şi simplu celor care într-o seară romantică nu mai vor să spele şi vasele rămase dupa cina 😉

A comanda online prin Foodpanda este uşor, comod şi rapid pentru că Foodpanda are online meniurile majorităţii restaurantelor din zona ta. Tradiţionala mâncare italienească, pizza şi paste, mâncarea exotica din bucătăria chinezească sau mexicană, preparatele tradiţionale româneşti sau cele din bucătăria tradiţională mediteraneeană, toate pot fi comandate cu ajutorul portalului Foodpanda.

Aplicaţia e simplu de folosit. Pur şi simplu introduci oraşul în care locuieşti, strada şi numărul, apeşi butonul “Găseşte mâncare!” şi îţi vor fi afişate toate restaurantele din zona ta, indiferent de specificul acestora. Alegi apoi restaurantul în funcţie de ce bucătărie tradiţională doreşti ca să fie mâncarea comandată, răsfoieşti meniul acestuia aflat în partea din stânga după care faci comanda şi… plăteşti cash la livrare sau online, cum preferi tu.

Tot online, cu ajutorul aplicaţiei poţi afla şi ce program au restaurantele din zona ta dar şi cât timp îi va lua curierului să ajungă cu comanda la tine. Şi pentru un plus de eficienţă există şi aplicaţia pentru mobil FoodPanda aşa că poţi face comanda online chiar aflându-te în taxi-ul care te duce comod către casă iar când ajungi mâncarea comandată te poate astepta deja la uşă 😉

Simplu, rapid şi eficient! Vouă vi se pare utilă aplicaţia FoodPanda?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s