Caut colaboratori şi… colaborări

scriereDacă aţi citit despre dorinţele pe care mi le-am trecut pe lista de realizat în anul acesta atunci nu o sa fiţi surprinşi de această postare.

Va povesteam atunci că Google a fost draguţ şi, când eram pe punctul de a închide blogul culinar pentru a-l trece pe domeniu propriu, mi-a făcut un cadou neaşteptat ridicându-i page rank-ul la PR3.

Aşa că în ultimul moment m-am hotărât să nu-l mai închid ci sa îl “retusez”, să îi schimb destinaţia, nişa, începând chiar cu numele şi redenumindu-l Claude Bazar, un jurnal de idei amestecate.

Însă, cum este greu de întreţinut trei bloguri m-am gândit că ar fi bine să caut colaboratori care să mă ajute ocazional să fac asta pentru ca eu să mă pot concentra mai mult pe noul blog, Lecturi si Arome deoarece îmi doresc să-l aduc şi pe acesta  la loc de frunte 😉

Aşa că astazi m-am gândit să lansez invitaţia de a colabora cu mine, tuturor celor ce vor să scrie un articol ca sa exerseze în acest domeniu al scrisului, celor care au deja un blog şi doresc să faca link building, celor care vor să-şi deshidă un blog dar încă nu ştiu cum sau nu au curaj să o facă dar îşi doresc să-şi exprime punctul de vedere în spaţiul virtual.

Din păcate singurele recompense vor fi de ordin moral şi nu financiar. Posibilitatea de a face link building cu bloguri de PR3, oportunitatea de a scrie şi a fi citit de o medie de 500 de vizitatori unici pe zi, asistenţa tehnică la deschiderea sau întreţinerea blogului, posibilitatea de a va trece articolele publicate aici pe CV-urile sau blogurile personale, câştigarea de experienta în scrierea de articole.

În acest proiect fiind implicate trei bloguri subiectele abordate pot fi din diverse domenii, de la recenzii la cărţi, filme sau produse, la articole despre un stil de viaţă sănătos, alimentaţie sănătoasă, articole din domeniul culinar, reţete deosebite, etc.

Oricine este interesat de propunerea mea şi de eventualele detalii ale acestui proiect, este rugat să-mi trimită un mail la adresa lecturidemamica[@]yahoo[.]com.

În acelaşi timp sunt deschisa şi la orice gen de colaborare cu firme care doresc publicarea de advertoriale pe unul din cele trei blogurile mele, acesta şi cele două menţionate mai sus. Detalii, la fel, pe privat. 🙂

Vă mulţumesc anticipat!

Advertisements

5 thoughts on “Caut colaboratori şi… colaborări

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s