Ce daruri ne aduce Moş Crăciun?!

ceas_puzleA început numărătoarea inversă şi rămân din ce în ce mai puţine zile până la sărbatoarea Craciunului. Cei mici asteaptă cu nerăbdare să vină Moş Crăciun. Cei mari caută soluţii pentru a-l ajuta pe Moş să aibă desaga plină. Însă nu doar cei mici se bucură de aceasta lună supranumită “luna cadourilor” ci şi adulţii. Cel puţin la noi în casă obiceiul e ca în desaga lui Moş Crăciun să fie câte un mic cadou pentru fiecare.

Îl lăsăm pe cel mic să-i spună poezia pentru a capătă cadourile iar noi ne facem datoria faţă de el aşteptându-l cu un pahar de vin fiert şi o farfurie plină cu turtă dulce. 😉 Toate bune şi frumoase însă mai rămâne să-l ajutăm pe moş să aibă în desagă şi ceva pentru noi, nu?

Aşa că am început sa caut, să visez, să fac aluzii, să-i scriu moşului aici pe blog 😉 că poate, poate, este unul dintre cititorii fideli şi vazându-mi dorinţa îmi aduce şi mie cadoul visat.

Şi tot căutând, cu ajutorul batranului amic şi sfătuitor Google, o idee de cadou m-am îndrăgostit de un select set pentru cafea din argint marca Chinelli, un brand italienesc ce tinde, prin fineţea execuţiei către perfectiune. Este un set de cafea pe care tare mi-ar plăcea să-l primesc cadou mai ales că ar fi perfect pentru decorurile de care am nevoie în pozele de pe blogul culinar.

set_cafea_argint

Setul este format din: două ceşti  făurite din cel mai preţios porţelan evidenţiat, pe marginile superioare, printr-o bordură sclipitoare şi dotat, pentru un confort în plus cu un suport propriu argintat, cu reflexii de oglindă; o zaharniţă argintată cu capac însoţită de o linguriţă specială pentru zahăr; două linguriţe şi o tava argintată ce poate fi folosită ca platou de servire şi cu alte ocazii.

Magazinul Borealy.ro, unde am găsi acest minunat set de ceşti de cafea are o ofertă foarte bogată de cadouri pentru ocazii cum este aceasta a sărbătorilor de iarnă şi nu numai.

Şi tot în acest magazin online am găsit un set de birou Twisted Base pe care mi-ar plăcea să-l ofer cadou soţului meu şi pe care îl puteţi vedea în poza de mai jos. Are o bază din lemn arcuită, unul dintre capete este răsucit formând un semicerc subţiat spre extremitate şi adăposteşte un glob pământesc ce se roteşte în jurul propriei axe. În plus mai conţine şi un pix elegant de culoare neagră care este fixat într-un suport metalic.

set_cadou_birou

M-am gândit şi la prietenii noştri la care vom merge în vizită de sărbători. Acest set format dintr-o cutiuţă muzicală Santa Claus, o cutie din praline Heidi asortate, în cutie – cadou în formă de brad roşu şi câteva decoraţiuni elegante pentru Crăciun ar putea fi darul perfect ei.

set_cadou

Voi ce vă doriţi să găsiţi sub bradul de Crăciun sau ce vă gândiţi să oferiţi cadou celor dragi de sărbători?

2 thoughts on “Ce daruri ne aduce Moş Crăciun?!

  1. Ce nu-si doreste omul!!!!…eu asi cere daca sar putea intr-o cutiuta mica sanatate, fericire si belsug in toate.Cind privesc trecutu an de an mosu ma ocolit…dar am credinta ca pe ai mei copii nu-i va ocoli pt ca sunt copii cuminti, minunati care au un zimbet zi de zi de oferit…si daca tot vb despre cadouri ce sa aduca mosu cerem multe carti pt copii,creioane , vopsele, tot ce tine de activitatile lor….Bucuria si cadoul lor e si al meu…asa ca voi fi fericita daca mosu se va furisa si pe la casa noastra….noi deja am trimis mosu in multe colturi ale tari si speram sa ajunga cu bine fara vre-o vatamare sau pierdere totala….

    Like

  2. Foarte frumoase si utile cadourile prezentate ! Cadoul de Craciun pentru noi de obicei este o vacanta binemeritata , pentru ca ce cadou poate fi mai frumos decat sa calatoresti si sa descoperi locuri si oameni noi 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s