Reduceri de Black Friday la Libris

1625197-15

Nu ştiu daca aţi aflat că Black Friday anul acesta începe la libraria virtuală Libris de mâine, 22 noiembrie, şi ca să fiu mai exactă, din noaptea asta de la ora zero.

Deşi pe site-ul librăriei sunt reduceri permanente la toate cărţile, cea mai mică fiind de 5 la sută, de Black Friday se anunţă reduceri mult mai mari. Cărţi din categoria beletristică, gastronomie, cărţi pentru copii, dezvoltare personală, etc vor avea reduceri începând cu 40 la sută din preţul afişat în mod obişnuit, cea mai mare reducere însă mergând chiar până la 90 la sută! Reduceri de 10 la sută găsiţi şi la categoria “muzică”.

Reducerile campaniei Black Friday 2013 vor fi afisate pe Libris.ro în data de 22 noiembrie ora 0.00 şi vor fi valabile pentru toate comenzile plasate pâna la ora 24.00.

Dacă vreţi să vă cumpăraţi mâine cărţile dorite de la Libris accesaţi libris.ro, şi o să vedeţi toate promoţiile afişate în bannerele de pe prima pagina. Vor fi şapte categorii de promoţii grupate dupa procentul de reducere.

Trebuie să mai ştiţi şi că procesările comenzilor vor fi prelucrate în ordinea cronologica a postării acestora iar data estimativă a livrarii o puteţi găsi în coşul de cumpărături. Deci cu cât sunteţi mai matinali, cu atât mai bine. 🙂

Şi să nu uit ce e mai important: Libris este singura librarie virtuală la care transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care le sunt client fidel 😉

Eu încă nu m-am decis ce îmi voi cumpăra de Black Friday. Vă spuneam altă dată că nu cred că voi mai comanda cărţi de data asta însă… nu ştiu dacă rezist tentaţiei 🙂

Dacă vreţi să comandaţi cărţi şi nu sunteţi hotărâţi încă ce să alegeţi găsiţi mai jos o lista cu câteva recomandări ale unor cărţi citite de mine:

beletristică:

dezvoltare personală:

sănătate:

culinare:

Mai multe recenzii ale cărţilor pe care le-am citit şi le recomand le găsiţi cu un singur click în meniul “Recenzii personale“.

Spor la cumpărături! 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s