Perfect Bijoux – o recomandare … rafinata

bijouxDragii mei, recomandarea de astăzi o fac către un blog interesant care ne vorbeşte despre… bijuterii. Că îmi plac bijuteriile, ca oricărei femei de altfel, ştiţi deja pentru că în decursul timpului v-am mai vorbit despre ele pe blog. Când vreau să mă relaxez privind ceva frumos pe net caut un site cu bijuterii şi mă delectez cu imaginile gingaşe şi pline de eleganţă ale acestora. Noroc cu magazinele virtuale de bijuterii online pentru că altfel, sinceră sa fiu, nu prea ajung să îmi clătesc privirea prin magazinele de bijuterii ale marilor oraşe.

De data asta ceea ce mi-a atras atenţia şi am vreau să vă spun şi vouă, a fost faptul că am găsit pe blogul magazinului virtual perfectbijoux.ro o mulţime de sfaturi despre cum se poartă bijuteriile, despre cum se asortează, despre cum se aleg bijuteriile, despre pietrele preţioase şi semipreţioase, etc.

Deşi sunt conservatoare în ce priveşte cerceii şi nu dau importanţă schimbării permanente a acestora am găsit pe blog un ghid al cerceilor din care am aflat că anumite stiluri şi culori de cercei se potrivesc anumitor fizionomii, culori de ochi sau tenuri ale pielii. De exemplu dacă ai forma a feţei ovală poţi purta cam orice fel de cercei însă cei mai potriviţi ar fi cei cu formă de triunghi sau cerc cum sunt de exemplu aceşti cercei cu cristale din imaginea de mai jos

cercei_cristale_rotund

unei forme a feţei rotunde i se potrivesc cercei cu un stil drept sau alungit cum ar fi aceştia

cercei_alungiti

iar feţei pătrate i se potrivesc cercei de formă ovală, de cerc sau cei care au mărimi mici.

cercei_rotunzi_mici

Nu ştiam că atunci când alegi nişte cercei trebuie să ţii cont nu numai de forma feţei ci şi de tenul pe care îl ai. Un ten într-un ton de culoare rece va fi accentuat de o bijuterie dintr-un metal alb iar un ten cald al pielii va fi accentuat de cele făcute din metale galbene. Trebuie să ţinem cont de aceste recomandari chiar dacă acum este la moda mai mult aurul alb.

Recunosc că şi mie îmi plac mai mult bijuteriile din aur alb pentru că transmit eleganţă şi puritate 😉 dar se pare că în alegerile noastre trebuie să ţinem cont şi de anumite sfaturi ale stiliştilor. Şi tot de pe acest blog am aflat că deşi o bijuterie din aur alb se potriveşte a fi purtată la orice ţinută pentru că transmite eleganţă există, totuşi, o regulă de bază de care ar trebui să ţinem cont atunci când purtăm mai multe bijuterii simultan. Bijuteriile din aur alb şi cele din aur galben nu vor fi niciodată purtate în acelaşi timp şi asortate la aceeaşi ţinută! Exceptie fac doar bijuteriile care sunt ele însele o combinaţie de aur alb şi galben.

Bijuteriile din aur alb merg bine la orice ţinută dar dacă le asortăm la piese vestimentare colorate le vom scoate în evidenţă şi vom fi foarte chic 😉

Nu sunt pasionată de cercei dar îmi plac inelele, brăţările şi colierele şi am văzut pe site un inel superb pe care mi-ar plăcea să îl am. Uşor avangardist, acest inel poate fi purtat atât la o ţinută de zi cât şi la una de seară. Este un inel rodiat care nu conţine nichel sau plumb şi deci nu poate provoca alergii, este placat cu aur alb şi are în centru o perlă care este înconjurată de cristale Swarovski. Ce ziceţi, vă place? 😉

inel_perla

Un alt lucru interesant pe care nu îl ştiam şi pe care l-am aflat tot de pe blogul perfect bijoux este şi faptul că pietrele preţioase pe care le purtăm ar trebui să le alegem nu numai în funcţie de zodie cum vă povesteam altă dată ci şi ţinând cont de … grupa sanguină.

Sfaturile de pe blog sunt multe şi vă recomand să le citit cu atenţie pentru că aveţi ce învăţa din ele mai ales dacă sunteţi preocupat/a de a fi cât mai fashion. Şi dacă tot ajungeţi pe blog aruncaţi o privire şi în magazinul virtual al site-ului perfectbijoux.ro pentru că acolo veţi putea găsi bijuterii simple, dar rafinate în acelasi timp care vă pot pune în evidenţă frumuseţea, stilul şi eleganţa. 🙂

Advertisements

5 thoughts on “Perfect Bijoux – o recomandare … rafinata

  1. Imi place ca apar din ce in ce mai multe magazine din acest domeniu, asa putem sa ne cumparam si noi produsele dorite de la care magazin ne dorim. Felicitari pentru articol, e foarte frumos.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s