Lansare de carte – Niculina Gheorghiţă

niculina_gheorghita
lansare carte
“Bucuria de a trai in si cu Dumnezeu”
Niculina Gheorghita

Ieri seară la Piatra Neamţ, într-o atmosferă plină de energie pozitivă şi înconjurată de persoane care o apreciază pentru ceea ce este şi pentru ceea ce sfaturile ei au însemnat pentru fiecare, Niculina Gheorghiţă şi-a lansat cea de a treia carte, “Bucuria de a trăi în şi cu Dumnezeu“.

Aşa cum putem afla şi din introducerea cărţii, aceasta a apărut dintr-o dorinţă mai veche a Niculinei de a arata semenilor ei “că suntem de esenţă divină şi că cea mai mare înfrângere a noastră este să nu ne cunoaştem potenţele divine, să nu ne acceptăm ca având pe Dumnezeu în noi  şi să nu fim responsabili de noi şi de acţiunile noastre.

Până ieri am cunoscut-o pe Niculina doar virtual, prin cărţile ei, prin emisiunile televizate pe care le-am vizionat pe net şi prin interviul pe care a avut plăcerea să-l acorde pentru voi, cititorii blogului meu. Dacă vă mai aduceţi aminte, ne spunea atunci că nu există predestinare şi că fiecare informaţie cu care luăm contact, fiecare experienţă trăită ne schimbă realitatea, modul de percepţie, gândirea şi că noi alegem ce să experimentăm.

Cum locuiesc la câţiva kilometri de Piatra-Neamţ şi imi doream mult să o cunosc pe Niculina în persoană, mi-am creat realitatea şi am fost prezentă la acest eveniment despre care m-am gândit să vă scriu şi vouă.

Printre invitaţii prezenţi la lansare şi care au avut plăcerea să vorbească despre carte şi despre modul în care informaţiile pe care Niculina le oferă prin intermediul cărţilor şi cursurilor ei, s-au numărat Alina Daniela Gicoveanu şi Cristi Ciorcilă, care ne-au povestit cum aplicând în practică cele citite şi învăţate la cursurile predate de Niculina au reuşit ca în scurt timp, şase luni, un an, să se cunoască pe sine şi să îşi schimbe radical vieţile.

Apoi Niculina a vorbit celor prezenţi despre noua sa carte, despre subiectul acesteia, despre modul în care a fost scrisă. Am aflat că fiecare capitol din carte este însoţit de câte o poză reprezentativă.

carte1O siluetă umană încătuşată de lanţuri însoţeşte primul capitol intitulat sugestiv “Descoperirea de sine” care este şi primul pas pe care trebuie să îl faci dacă îţi doreşti să trăieşti viaţa visată. Următorul pas este “Conştientizarea potenţelor divine din tine” şi după ce ai început să faci acest lucru lanţurile grele cu care eşti legat încep să cedeze iar “Acceptarea faptului că suntem divini” reuşeşte să le înlăture, “Începi să creezi din joacă cu inima uşoară” şi ajungi inevitabil “Să trăieşti bucuria pentru propria creaţie“. Urmează apoi în mod firesc celebrarea materializării care “este un moment sacru prin care postezi o semnătură ca o amprentă magnetică în acest univers” şi apoi “Manifestarea Sinelui Divin” manifestat atunci când trăieşti în prezent, aici şi acum, fără trecut şi viitor, neavând unde să evadezi şi să te iroseşti.

Acceptaţi faptul că sunteţi minunaţi, că sunteţi magnifici, că sunteţi frumoşi, că ştiţi tot ce aveţi nevie să ştiţi, că puteţi face orice vă doriţi, atât timp cât nu vă folosiţi de oameni pentru a vă împlini nişte nevoi. Acceptaţi faptul că vă este permis să vreţi toate astea şi toată viaţa va fi o mare bucurie şi împlinire. Acceptaţi faptul că sunteţi creatorii realităţii voastre iar viaţa va fi un miracol trăit conştient şi firesc“- sunt doar câteva dintre sfaturile pe care Niculina ni le dă în această carte.

La sfărşitul evenimentului, cum era de aşteptat, toţi cei prezenţi au dorit să ia şi un autograf de la autoarea cărţii.

Nu puteam să ratez nici eu ocazia aşa că am cerut Niculinei un autograf atât pentru cartea personală cât şi pentru cea care va merge la câştigătorul darului de blog aniversar pe care îl vom afla marţi când voi face tragerea la sorţi. 🙂

Iată deci şi misterul faptului că luni nu v-am comunicat exact în ce constă premiul ci vă spunea doar că este vorba despre o carte semnată Niculina Gheorghiţă. Ei bine, această carte este “Bucuria de a trăi în şi cu Dumnezeu” cu autograful autoarei, un semn de carte şi un pix aşa cum se poate vedea şi în pozăpremiu

Evnimentul a fost filmat şi va fi difuzat la TELE M Piatra Neamţ, sâmbăta viitoare. În momentul în care filmatul video va fi disponibil pe net voi face şi eu un update la această postare pentru ca şi voi sa beneficiaţi de cuvintele şi învăţăturile Niculinei.

later update: revin, aşa cum am promis cu înregistrarea acestui frumos eveniment şi vă invit să vedeţi şi ascultaţi şi voi cum a fost şi ce s-a spus la lansarea de carte care a avut loc la Piatra Neamţ şi la care am fost şi eu prezentă 🙂

Dacă ţi-a plăcut ce ai citit şi crezi că poate fi de folos şi prietenilor tăi, dă un like&share ca să afle şi ei!

Advertisements

13 thoughts on “Lansare de carte – Niculina Gheorghiţă

 1. Desi ma pasioneaza latura asta a auto-cunoasterii, nu stiam nimic despre Niculina Ghoerghita pana sa citesc interviul de pe blogul tau. Am descoperit-o atunci si mi-a placut foarte mult. Ma bucur pentru tine, ca ai avut ocazia sa participi la acest eveniment si ca ai cunoscut-o personal. Felicitari!

  Like

  1. Multumesc Iuliana 🙂
   Nici eu nu stiam de Niculina pana nu am facut interviul cu Simona Negura si de atunci mi-am tot dorit sa ii cer un interviu pana intr-o zi cand mi-am facut curaj si am abordat-o. Apoi m-am gandit ca ce bine ar fi sa o intalnesc la o lansare de carte si iata ca am ajuns sa o cunosc personal.
   Deci cine zice ca nu iti poti creea propria realitate? 😉

   Like

  1. Imi pare rau ca ai ajuns prea tarziu pe blog si nu ai putut sa te inscrii la concurs.
   Din pacate cartile nu apar in librarii. Am eu doua carti in plus daca le vrei.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s