Valery Soap – giveaway de sărbătoare

banervaleriaAţi avut vreodată ocazia sa folosiţi cosmetice handmade şi homemade făcute din ingrediente naturale? Eu da 🙂

Am avut norocul nu numai să le văd în poze, ci şi să le ţin în mână, să le miros, să le folosesc. Am fost norocoasă până acum şi am primit săpunuri făcute de Natalia şi de Irina, am câştigat un concurs sponsorizat de Gabi, iar de curand am avut prilejul să admir şi cosmeticele Valeriei. Am fost impresionată de cât de bine arată săpunurile şi cât de frumos miros, cât de fina e crema cu unt de mango 🙂

O parte din săpunuri nici acum nu le-am folosit. Poate vă gândiţi că dacă sunt făcute din uleiuri şi unturi se consumă repede. Nici vorbă! Chiar dacă sunt atât de fine şi uneori par fragile, ţin destul de mult. Chiar dacă mai am încă săpunuri nefolosite, când am văzut cât de frumose sunt cele făcute de Valeria, m-am decis în sfârşit să îmi fac şi eu acasă şi… da, sâmbătă am făcut primul săpun homemade. Şi nu e greu, să ştiţi 😉

Acum stă frumos la maturat timp de patru săptămâni, după care abia aştept să îl folosim. Dar până mă hotărăsc eu să vă vorbesc despre umilul meu săpun, am invitat-o pe Valeria să ne povestească câte ceva despre pasiunea ei şi despre ce a determinat-o să facă acest pas.

“Am marea binecuvântare de a fi mama a doi copii minunaţi, Adina şi Filip, ne spune Valeria, pe care încerc să îi cresc cât mai bine cu putinţă şi să le ofer pe cât posibil tot ce este mai bun. 

Motivul pentru care am început să folosesc săpunul natural este unul destul de serios. Băieţelul meu a suferit de alergii de când l-am născut, culminând la vârsta de un an cu dermatită atopică, o formă severă, care ne-a obosit fizic şi psihic pe toţi cei din familie. Câteva luni la noi în casă era tot un plâns şi agitaţie de la această boală.

La timpul respectiv am încercat tot ce se putea încerca din farmacii, dar tot cortizonul rămânea soluţia de bază pentru ca puiul meu să aibă o piele curată , dar acest lucru doar pentru 3 zile, după care o luam de la capăt .  Şi uite aşa câteva luni ne-am chinuit, a trebuit să îl înţarc pentru că făcea alergie şi de la ce mâncam eu, rămânând pe o alimentaţie vegană complet. Am ajuns până la urmă şi la mare cu el, îndrumaţi fiind de alte persoane care au avut şi ei aceeaşi soartă ca noi şi cărora apa mării le-a facut bine. Asta se întâmpla în luna august, acum doi ani. La 3 săptămâni de la venirea acasă, au început să apară semne vizibile că băiatului meu încep să îi treacă uşor, dar sigur, iritaţia şi bubiţele de pe piele, după două luni rămânând să folosim doar lapte de corp pentru că încă mai avea pielea uscată.

După ce a trecut greul, o prietenă, aflând de problemele noastre ne-a recomandat să folosim săpunul natural. Am cumpărat şi am foarte multumiţă de rezultat. După această experienţă am renunţat şi la laptele de corp şi de atunci nu mai avem probleme cu pielea.
Nu am stat prea mult pe gânduri după această experienţă, am început să mă documentez şi iată că acum la începutul acestei luni am făcut un an de când am turnat primul sapun. Săpunăritul este o ocupaţie plăcută în care, după parerea mea, ai mereu de învăţat. Sunt încă multe ingrediente pe care nu le-am testat şi care îşi aşteaptă în tăcere rândul.

Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem bine, iar din această experienţă am învăţat că să trăim natural este mult mai bine, iar tot ceea ce facem noi şi folosim ajută la bunăstarea noastră fizică sau viceversa, de aceea este bine să facem alegerile cele mai bune în orice domeniu al vieţii.

Luna aceasta Valeria are două motive de bucurie, aniversează un an de cand a început să facă săpunuri acasă folosind ingrediente naturale şi joi fetiţa ei, Adina îşi va serba ziua de naştere.

Pentru a sărbători aceste două evenimente din viaţa ei, Valeria oferă un premiu ce constă din două săpunuri şi o cremă făcute de ea.

cosmetice_handmadeIată ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs:

1. dă like paginii de Facebook Valery Soap.

2. fă public concursul prin share pe facebook sau postare pe blog (cu link către această postare şi o poză)

3. lasă un comentariu la această postare cu numele de Facebook şi cu link-ul care arată că ai făcut acest lucru.

Alte menţiuni:

– concursul se va desfăşura în perioada 9 aprilie – 13 aprilie, iar câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi cu ajutorul random.org, duminică 14 aprilie. Tot atunci voi anunţa şi căştigătorul cosmeticelor oferite de Valeria;

– dacă faci şi postare pe blog ai o şansă în plus să câştigi;

– la concurs poate participa oricine doreşte, chiar dacă locuieşte în afara ţării, dar premiul va fi expediat doar la o adresa de pe teritoriul Romaniei.

Mai multe poze în care puteţi vedea o parte din cosmeticele create de Valeria găsiţi în postarea făcută în cadrul rubricii “Miercurea fără cuvinte” sau pe pagina de Facebook “Valery Soap”.

Nu ezitaţi să vă înscrieţi! Noi vă asteptăm 😉

Dacă ţi-a plăcut ce ai citit şi crezi că poate fi de folos şi prietenilor tăi dă un like&share ca să afle şi ei.

Advertisements

60 thoughts on “Valery Soap – giveaway de sărbătoare

  1. ar fi trebuit sa copii linkul de acolo si sa il pui aici dar o sa verific eu.Lasa te rog numele contului de Facebook ca sa stiu pe ce pagina sa intru
   Multumesc pentru ca te-ai inscris 🙂
   Succes

   Like

  1. Vienela, stiu ca pare rasfat a folosi sapun natural dar nu e chiar asa. Putem sa il facem noi singuri in casa.Nu trebuie neaparat sa il cumparam.Cu putin studiu si un pic de curaj se poate foarte bine face acasa de catre fiecare 😉
   Succes la concurs!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s