Libris premiază lectura

Libris.roÎn luna aprilie, Libris.ro, vine cu o provocare foarte draguţă pentru cei ce au un blog: îi invită să vorbească în scris despre pasiunea lor, cititul. Această librărie online este, după părerea mea, una dintre cele mai serioase din România şi este librăria de la care eu îmi comand cărţile.

Probabil aţi observat deja în toate recenziile mele că recomand acest site şi fac acest lucru deoarece, pe langă faptul că la ei găsiţi multe cărţi online cu reducere, comenzile ajung şi foarte rapid acasă, iar costul transportului este mai mic decăt la alte librării de acest gen.

Premiile pe care le oferă Libris cu ocazia acestui concurs sunt foarte generoase. Sunt puse la bătaie trei premii în valoare totală de 1500 ron:

premiul I – constă în cărţi la alegere în valoare de 900 ron,

premiul al II lea – constă în cărţi la alegere în valoare de 400 ron, iar

premiul al III lea – constă în cărţi la alegere în valoare de 200 ron.

Sună tentant, nu? Aşa că nu puteam să nu mă înscriu şi eu în competiţie.

Dacă ai blog şi nu ai auzit încă de această provocare, află că regulamentul prevede ca participarea la concurs să se facă în două etape, prin două articole separate. În primul articol anunţi intenţia ta de a participa la concurs şi în cel de-al doilea povesteşti de ce îţi place să citeşti, dând în acelaşi timp si 10 motive pentru care îţi place să faci acest lucru. Perioada de desfăşurare este între 2 aprilie şi 22 aprilie, iar la final juriul va alege în funcţie de cât de frumos ai scris (50 la sută) şi de câte comentarii ai la acea postare (50 la sută). Mai multe amănunte găsiţi pe pagina de Facebook a sponsorului.

Eu acum vă spun doar despre concurs, ca să mă pot înscrie şi zilele următoare o să vă vorbesc şi despre motivele pentru care citesc eu cărţi, după care o să mai am nevoie şi de sprijinul vostru pentru a câştiga. 😉

Vouă cum vi se pare ideea concursului sponsorizat de libris?

Advertisements

15 thoughts on “Libris premiază lectura

 1. Ideea este foarte draguta atat pentru librarie cat si pentru viitorii castigatori. M-am inscris ei eu . Multa bafta iti doresc!

  Like

 2. Intr-adevar, dar e frumoasa si participarea pana la urma(aici ma gandeam la mine daca m-as inscrie) si oricum inscrierea este primul pas spre castig, nu?

  Oricum frumos rau concursul, au vreo conditie in legatura cu blogul? sa fie de x luni sau cu y postari sau orice alta conditie?

  Like

  1. Da, e foarte interesant concursul dar si premiile sunt pe masura 🙂
   Nu exista conditii speciale in ce priveste blogul. Nu conteaza page rank-ul sau traficul sau de cand scrii pe el, etc.
   Daca vrei iti trimit pe mail conditiile concursului.

   Like

 3. Cei de la LIbris au intotdeauna oferte bune. Si chiar daca cei mai multi dintre participanti nu vor castiga nici un premiu, vor castiga in plan spiritual si vor ramane cu bucuria lecturii…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s