Bijuterii crystalglamour şi o schimbare

bratara-cu-cristale-swarovskiCând am început anul trecut să scriu pe blog, am abordat doar subiecte care mă preocupau la acea vreme şi care aveau legatură cu nutriţia. Treptat însă, mi-am dat seama că nu îmi doresc să am un blog de nişă ci unul personal, pentru a putea împărtăşi cu voi şi alte preocupări ale mele. Aşa am început să scriu şi articole cu subiecte legate de frumuseţe, de educaţie şi în ultimul timp de lectură. După ce zilele trecute mi-am privit cu ochi critici blogul, am luat hotărârea să mai schimb un pic din conţinutul lui şi să vă vorbesc şi despre alte lucruri care mă preocupă, care fac parte într-un fel sau altul din universul meu interior.

În ultimii doi ani am dat mai multă importanţă informării în ceea ce priveşte creşterea şi îngrijirea copilului mic şi m-am văzut mai mult în rol de mamă. Zilelea astea însă mi-am dat seama că neglijam un alt aspect important al personalitaţii mele, acela de a fi femeie. Din momentul în care dăm naştere unui copil devenim mame, când ne căsătorim devenim soţii, dar indiferent în ce etapă a vieţii am fi esenţa feminină rămâne aceeaşi. O femeie va fi tot timpul atrasă de frumos, de stil, de modă, de bijuterii, de tot ce înseamnă a fi cochetă şi elegantă.

Zilele trecute, când iarna dădea impresia că nu mai vrea să ne părăsească iar zilele posomorâte şi friguroase deveniseră deja o obişnuinţă, pe când cautam o carte în bibliotecă am dat peste cutiuţa mea cu bijuterii pe care renunţasem să le mai port de ceva vreme. Ele mi-au adus aminte că nu sunt doar mamă şi soţie ci şi femeie. A fost o perioadă când eram la curent cu ce se poartă atât în materie de vestimentaţie, cât şi în ceea ce priveşte accesoriile. Când am avut în mână brăţarile şi colierele din cutiuţă cu pietrele lor reci dar pline de energie, mi-am dorit să aflu ce se mai poartă astăzi în materie de bijuterii şi am început să mă uit pe câteva site-uri de profil.

Aşa am dat peste site-ul Crystal Glamour , unde am descoperit o serie de bijuterii lucrate foarte artistic, care mi-au încântat ochiul şi despre care am simţit nevoia să vă povestesc şi vouă. Sunt bijuterii cu cristale Swarowski, de la cercei la coliere şi brăţări şi până la ceasuri şi chiar pixuri foarte frumos lucrate şi potrivite pentru diferite gusturi.

Materialul din care sunt făcute bijuteriile ese de fapt un aliaj din metale non-alergice care apoi este placat cu un metal numit rodiu şi care face parte din categoria metalelor preţioase. El are aceeaşi culoare strălucitoare, gri deschis ca şi a argintului, fiind însă mai rezistent decât acesta. Bijuteriile sunt însoţite de certificate de calitate şi conformitate, au un termen de garanţie de 6 luni, sunt amabalate într-un săculeţ de catifea şi apoi într-un ambalaj special conceput pentru a rezista la impact puternic şi sunt livrate acasă prin curier rapid.

Mie mi-au plăcut foarte mult colierele cu pandantive de diferite forme şi culori. Am văzut pandantive sub formă de fluturaşi, de floare de colţ, de trifoi cu patru foi, de lebădă, de inimioară etc. Însă dintre toate colierele cu cristale Swarowski de pe site, mie personal mi-a plăcut foarte mult cel care reprezintă o micuţă balerină a cărei rochiţă de balet este făcută dintr-un cristal Swarowski de culoarea acvamarinului.

colier-cu-cristale-swarovskiCred că este un model potrivit şi pentru noi adulţii dar mai ales pentru adolescente şi fetiţe cochete şi dacă aş fi avut o fetiţă cu siguranţă mi-ar fi plăcut să i-l fac cadou de ziua ei sau cu altă ocazie specială. Asta nu înseamnă ca nu mi-ar placea şi mie să îl am. Mai ales că se potriveşte foarte bine cu brăţara pe care aţi văzut-o deja dar şi cu o pereche de cercei cu cristale Swaroswski pe care tot la ei pe site i-am descoperit.

cercei-rodiu-cu-swarovski

Dar nu numai colierele, pandantivele sau brăţările mi-au plăcut ci şi ceasurile cu cristale Swarowski, iar dintre ceasurile pentru bărbaţi, butonii sau pixurile cu Swarowski aş avea ce să aleg pentru a-i face un frumos cadou soţului meu.

Vouă vă plac bijuteriile? V-ar plăcea să vă mai povestesc pe blog despre bijuterii, cristale şi pietre preţioase?

Dacă ţi-a plăcut ce ai citit şi crezi că poate fi de folos şi prietenilor tăi, dă un like&share ca să afle şi ei.

sursa foto: crystalglamour.ro

Advertisements

9 thoughts on “Bijuterii crystalglamour şi o schimbare

  1. Multumesc, Iulia.
   E bine din cand in cand sa mai schimb cate ceva la blog asa cum schimbi si la look-ul personal 😉
   Orice ai schimba la tine pe site sa nu schimbi nimic la discutiile de vineri. M-am obisnuit cu ele si mi-ar lipsi 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s