Enciclopedia Universală Britannica, oferită ca premiu

Enciclopedia Universala Britannica este o lucrare de referinţă care cuprinde în cele peste 5500 de pagini articole din diferite domenii cum ar fi istorie, geografie, ştiinţe, religie, literatură, filozofie, sport, tehnologie, arte etc. Recent lucrarea a fost editată şi în limba română prin sârguinţa unui colectiv de traducători, redactori şi consultanţi de specialitate.

Este o lucrare complexă formata din 16 volume în care puteţi găsi peste 1000 de articole referitoare la realităţile societăţii contemporane, planşe, ilustraţii, hărţi ale ţărilor lumii, un tabel cu laureaţii premiului Nobel etc. Informaţiile sunt preluate în mare parte din Britannica Concise Encyclopedia şi din Britannica Global Edition.

Dacă sunteţi interesaţi de această lucrare deosebită o puteţi găsi în ofertă pe site-ul editurii Litera, la preţul de 149 ron dar daca aveţi un blog, şi un pic de  noroc o puteţi câştiga participând la concursul lansat astăzi de Blogul Colecţionarului, concurs care se va finaliza pe data de 15 decembrie 2012 şi care are ca premiu Enciclopedia Universală Britannica.

Succes la concurs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s